2777
2789
عنوان

خالم اومد ظرفمو بهم بده بهم گفت🙄

319 بازدید | 23 پست

گفت  نارااحت نمیشی یه چیزی بگم تو مثل پیرزنا لباس میپوشی مثل مامان بزرگ شوهرمو مثال زد.من ۲۷ سالمو دوتا بچه دارم در حد خودم میپوشم زیاد کوتاه و آرایشی نیستم در کل ساده میپوشم و خودم دوستدارم اینجوری به نظرتون حق دارم ناراحت شم کلن برام دیگران مهم نیستن نظرشون ولی راستش بهم بر خورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون حق داره راجب لباس من نظر بده خودش راستشو بخوای خیلی دمپایی زنونه ها هستن یه بار گفت عجب چیزی خریدماااا منم گفتم آره قشنگه کلن سلیقه خوب نیست ولی بدم اومد راجب من نظر داد 

همیشه بقیه ب منم همین رو می گن ولی واسم مهم نیست مهم راحتی و سلیقه خودمه .. مثلاً من عینکی هستم مدام شوهرم بهم میگه حاج بی بی برام مهم نیست مهم آرامش و سلامتی خودمه. توام مهم نباشه واست

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

حرف ملت رو زیاد جدی نگیر هر کاری کنی یه چیزی میگن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میگفتی نظرت محترمه ولی من سلیقه ام اینه وخیلی هم لباسام وتیپمودوس دارم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خوب من توی شهر مانتوم تقریبا بلنده خودم دوستدارم قدم بلنده خوشم میاد حق نداره راجب من بگه

میگم حق داری 

میگفتی من اینجوری راحتم 

ولی به هر حال دوستانه گفته 

بدونی دیدگاه مردم چیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

نمیدونم شاید بد بهت گفته ولی قصد بدی نداشته یا کلا شما بد برداشت کردی مثلا خاله ی منم خیلی محترمانه به دختر یکی دیگه از خاله هام گفت موهاتو خوشگل رنگ کن خوشگل ببند تو دورهمیا الحمدلله هم پول داری هم سلیقه تنبلی نکن و هممون متوجه بودیم از سر خیرخواهیه و اینکه دوس داره اون بدرخشه اما خانوم بهش برخورد چند جلسه به نشانه دلخور بودن تو دورهمیا شرکت نکرد😒

دیگه حالا شبیه مرغ کدخدام که بشه هیچ کس بهش چیزی نمیگه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚