2777
2789

بله من

۴ سال تهران زندگی کردم. نتونستم سازگار بشم. با اینکه خودم متولد و بزرگ شده شهر بزرگ هستم. 

دیگه شهر خودمم نرفتم. رفتیم شهر کوچیکتر برای زندگی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران رو دوست دارم 

اما در حد اینکه خاطره داشته باشم از زندگی کردن تو این شهر نه اینکه همچنان اینجا زندگی کنم.

درسمم تموم بشه قطعا همسرم انتقالی میگیرن و میریم شهرمون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کارتون چیشد؟ تو اون شهر اوکی شد؟

همسرم تهران دانشجو بود. کارمون مشکلی نداشت. میتونستیم برگردیم و برگشتیم

ولی خوب اگه بخاطر شغل مجبور بودم تهران بمونم حتما این کارو میکردم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اینکه امکانشو داری خوبه من نمیتونم برگردم

نمیشه منتقل بشن شهر دیگه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

زندگی توی تهران سختی های خاصی داره. مثلا امروز که بارون اومد، از صبح کل شهر قفل شده بود و ترافیک بود. شهرای دیگه اینجوری نیست اصلا. میزان دزدی و جنایت توی تهران سرسام آوره. از هر قشری داخلش پیدا میشه و کلا سر و کله زدن با بعضی آدماش کار سختیه. توی بعضی موارد هم هزینه زندگی زیاده. اما خب پوشاک معمولا با قیمتای خیلی به صرفه توش پیدا میشن.

کار و درس(زندگی اجتماعی) توی تهران خیلیییییی انرژی میگیره از آدم.

من هر چند ماه یه بار با خودم میگم بعد از درسم پاشم برم یه شهر دیگه اما لامصب تهران دلبستگی میاره. 

ما که خندان می‌رویم🧸☕

برعکس من جز تهران هیچ جا جز تهران نمیتونم زندگی کنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

زندگی توی تهران سختی های خاصی داره. مثلا امروز که بارون اومد، از صبح کل شهر قفل شده بود و ترافیک بود ...

اره چون ادم اونهمه امکاناتو میبینه و زندگی میکنه 

دیگه زندگی جاهای دیگه سخته