2777
2789

دعوام با شوهرم شد همه خانوادش فهمیدن شوهرم پشتمو خالی کرد جلو رو خانوادش ازم بد میگفت 😭دلم میخاد خودمو بکشم دیگه نمیتونم اینطوری زندگی کنم 

با هم برین مشاوره یا با بررگترت در میون بزار این مسئله بین تون حل بشه

احساس میکنم دیگه هیچی مثه روز اولش نمیشه 

شوهرم بد منو فروخت 

خیلی کتکم میزنه عذابم میده توروخدا بهم بگید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا چندروز پیش همین اتفاق افتاد بااینکه مقصرنبودم ولی شوهرم خیلی پیش مامانش بزرگنمایی کرد و یه سری مشکلات که بامامانش داشتمم طرف مامانشو گرفت ومامانشم به کل زد زیر همه حرفاش ورفتاراش،منم مامانشو واگذار خدا کردمفقط همین

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
احساس میکنم دیگه هیچی مثه روز اولش نمیشه شوهرم بد منو فروخت خیلی کتکم میزنه عذابم میده توروخدا بهم ب ...

مهریه ت چقدره؟بچه داری؟چند وقته ازدواج کردی؟؟

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
احساس میکنم دیگه هیچی مثه روز اولش نمیشه شوهرم بد منو فروخت خیلی کتکم میزنه عذابم میده توروخدا بهم ب ...

تنها. راهش همینه اگه خانواده حمایتت می کنن با چند روز اونجا بمون تکلیفت رو مشخص کن

منم دقیقا چندروز پیش همین اتفاق افتاد بااینکه مقصرنبودم ولی شوهرم خیلی پیش مامانش بزرگنمایی کرد و یه ...

اینا اصلا خیلی عجیین همیشه میگن حق با ماعه 

هرچی من میگم رو من عیب میزارن اگه جراتشو داشتم خودکشی میکردم ن راه پس دارن ن راه پیش 

تنها. راهش همینه اگه خانواده حمایتت می کنن با چند روز اونجا بمون تکلیفت رو مشخص کن

حمایتم میکنن کمو بیش ولی اگه طلاق بگیرم میدونم بدبخت میشم چون اونجاهم آرامش ندارم از دست داداشم 

اینا اصلا خیلی عجیین همیشه میگن حق با ماعه هرچی من میگم رو من عیب میزارن اگه جراتشو داشتم خودکشی میک ...

دختر آخه خود کشی چیه،اگه واقعا اذیت میشی ومیتونی برگردی خونه پدری،برگرد مهریتم بگیر ویه زندگی تازه شروع کن

حمایتم میکنن کمو بیش ولی اگه طلاق بگیرم میدونم بدبخت میشم چون اونجاهم آرامش ندارم از دست داداشم

طلاق نگیر یه جوری ازش زهر چشم بگیر ببین نقطه ضعفش استفاده کن همونو برعلیه اش بگیر 

ببین اگه نهایتا تصمیم گرفتی طلاق بگیری،بعدش برای خودت یه کار فراهم کن،آخه چراباید بخاطر یه عوضی جون خودتو بگیری

دختر آخه خود کشی چیه،اگه واقعا اذیت میشی ومیتونی برگردی خونه پدری،برگرد مهریتم بگیر ویه زندگی تازه ش ...

فامیلمونه میدونم اگه ازش طلاق بگیرم تو فامیل رسوام میکنن انقد که پشت سرم حرف درمیارن