2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به همون بدیایی که گفتی فکر کن همین کافیه ازش بدت بیاد

فکر میکنم به بدی هاش ،لوس بازیاش ،کارای اعصاب خوردکنش

ولی باز دوباره تا میبینمش همه اونا فراموش میشه یهو حس میکنم چقدر دلتنگشم😔

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

فکر میکنم به بدی هاش ،لوس بازیاش ،کارای اعصاب خوردکنشولی باز دوباره تا میبینمش همه اونا فراموش میشه ...

طبیعیه ولی به عقل و منطقت رجوع کن نه به احساس وعواطف

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

سلام نمی دونم در جریان تاپیکام هستید یا نه

من تازه جدا شدم و از بعد طلاقم زن برادرم هی بهم تیکه میندازه چون یه زمانی برادرش خواستگارم بود،سه چهار روز پیش هم سر این موضوع دعوامون شد،خودش اومد حرف زد و کلی هم اصرار و خواهش که یه شب شام با برادرش برم بیرون 

من هیچ ،هیچ علاقه ای به ایشون ندارم،به زن برادرم هم گفتم ولی میگه برم خودم بهش بگم که نمیخوام 

شما بودید میرفتید؟

این تاپیک قبلمه شما بودید میرفتید؟

طبیعیه ولی به عقل و منطقت رجوع کن نه به احساس وعواطف

انگار نمیشه،اونم هیچ تلاشی برای درست کردن شرایط نمیکنه فقط هی بهم یاداوری میکنه که قراره یه روز برگردم،خودش خیلی مطمئنه که برمیگردم

سلام نمی دونم در جریان تاپیکام هستید یا نهمن تازه جدا شدم و از بعد طلاقم زن برادرم هی بهم تیکه میندا ...

شرایط برادره چطوره؟اگه خوبه فک کن روش بهش یه فرصت بده

آره پسرم 9سالشه بخاطرخیانتش جداشدم ولی موضوع اصلی این بود که خانوادش توهمه ی زندگیم دخالت میکردن

باز خوبه پسرت بزرگه

پسر من یک سال و نیمشه 😩😩

با هم سه تایی بیرون میرید یا چمیدونم شامی چیزی؟

خیانت واقعا قابل بخشش نیست😔

انگار نمیشه،اونم هیچ تلاشی برای درست کردن شرایط نمیکنه فقط هی بهم یاداوری میکنه که قراره یه روز برگر ...

نظر شما مهمه نه اوشون حالا شما همچین قصدی دارید؟

شرایط برادره چطوره؟اگه خوبه فک کن روش بهش یه فرصت بده

ازم 9 سال بزرگ تره 32 سالشه ،تا حالا هم ازدواج نکرده

راستش حس میکنم اصلا مناسب من نیست ولی نمیدونم به خاطر احترام به زن برادرم  و برای اینکه خودش پا پیش گذاشته که کدورت بینمون تموم بشه برم یا نه لزومی نداره؟