2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ صنعتی میخریدم،یع عالمه لباس و لوازم آرایش،آها یه لنز دوربینم میخریدم مال خودم خیلی کیفیتش اومده پایین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگه وقت داشتم و ۱۰۰ درصد میخواستم ریسک کنم تا ۲۰ میلیون ، کوله کوچیک  تولید میکردم ،با چند تا خیاط در حد ۲۰ تا ۲۵ دونه ساخت ،بعد تلاش میکردم در اینستا ،دیوار و یا فروشگاه های اطراف بفروشم اگه کارم می‌گرفت پول بیشتری در کار میریختم با ۲۵میلیون دیگم سکه میگرفتم

و۵ میلیون هزینه توسعه و آموزش  خودم میکردم

چطوری بدون سرمایه ؟

یه کانالهایی هستن تو روبیکا ،ایتا و تلگرام،اسمشون همکاریه ،اونا عمده خرید میکنن عکس محصولات با قیمت داخل کانالشون میذارن شما هم یه کانال میزنی عکس محصولات رو داخل کانالت میذاری رو قیمت اونا یه مبلغ جزئی سود میذاری برای خودت،بعد مشتری که سفارش داد مبلغ سودت رو برمیداری و هزینه ی ارسال و قیمتی که روی محصول تو کانالشون گذاشتن رو به حسابشون واریز میکنی و بعد اونا برات محصول رو پست میکنن کد رهگیری بسته مشتریتو بهت میدن که ببینی بسته ش کجاست و کی به دستش میرسه