2777
2789
عنوان

چرا من ❓

63 بازدید | 12 پست

چرا با ۲۱سال سن نتونستم یبارم کسی و که دوسش دارم جذب کنم 

با ی پسری تو چت ناشناس اشنا شدم همه ویژگی هایی که میخوامو داره اماا خیلی درونگراست و در حدی که گفت خیلی پیام میدی من ادم اجتماعی نیستم اذیت میشم  منم گفتم دیگه پیام نمیدم و اینا گفتم تو روز اولت چند ساعت حرف زدی باهام من چه میدونم که تو خوشت نمیاد یا میاد بعد گفت من گاهی میام چت ناشناس ک حرف زدن عادیم یادم نره 😐یعنی چی ؟ نمیفهمم 😐خیلی زیاد رکه میدونم و کلا براش مهم نیست طرفش ناراحت میشه یا نه بعد گفتم باشه و اینا گفت good girlمنم گفتم برا این حرفش که (میام ناشناس با یکی حرف میزنم تا یادم نره حرف زدن عادیم ) تو خیلی عجیبی و من چون تنها پسری بودی که نه عکسمو خواستی نه لا@س زدی باهام باهات راحت بودم 

کاش بمیرم 💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همش باید بیخیال بشم ؟ گناهم چی بوده؟

بحث گناه نیست ،اگه از نزدیک همو دیده بودین،چند بار دیت رفته بودین یه چیزی ندیده نشناخته جز اینکه دلت بشکنه ثمره ی دیگه ای نداره

بحث گناه نیست ،اگه از نزدیک همو دیده بودین،چند بار دیت رفته بودین یه چیزی ندیده نشناخته جز اینکه دلت ...

یعنی بدش میاد ازم یا صرفا چون همش رکه و راست میگه این حرفو زده😭😭

یعنی بدش میاد ازم یا صرفا چون همش رکه و راست میگه این حرفو زده😭😭

نه عزیزم این برای سرگرمی و به قول خودش یه معاشرت ساده این کار کرده وگرنه اگه دنبال چیزی بود عکس و چیزای دیگه ازت میخواست پسر خوبیه ولیذخوب نمیتونی به عنوان عشق و علاقه و رل روش حساب کنی ولی شاید یه دوست معمولی خوب بشه

چجوری این کارو کنم؟مثال میزنی

چجوری نداره پیام و احوال پرسی ساده کن بگو دوست دارم رفیق باشیم دنبال عشق و عاشقی نیستم ،من الان یه رفیق اینجوری دارم حدود ۴ ساله رفیقیم شوهرمم باهاش خیلی صمیمیه حتی رفت و آمد هم داریم،به زودی ازدواج میکنه