2777
2789

مبارکت باشه عزیزم

دیگه در حد پولش دیگه

مامانم داشت از این زنبوریا ، در حد دم دستی خوب بودن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین جنس رو مغازه پرسیدم ۸۰۰ گفت ،من نصف قیمت گرفتم

انصافا جنسی که تکی ۸۰۰ تومنه دو با ۳تا ۴۰۰ مقایسه نکن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مبرکت باشه عزیزم

منم دو ماه پیش خریدمشون ۴۵۰

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

عکس قابلمه ی زنبوری هم حذف میکنین؟؟؟ من ندیدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم همین جنس رو مغازه پرسیدم ۸۰۰ گفت ،من نصف قیمت گرفتم

کاشکی نمیگرفتی گلم اصلا جنسشون خوب نیست منم یه بار گول خوردم از همینا گرفتم خیلی جنسش افتضاحه کاشکی بتونی پس بدی

کاشکی نمیگرفتی گلم اصلا جنسشون خوب نیست منم یه بار گول خوردم از همینا گرفتم خیلی جنسش افتضاحه کاشکی ...

واقعا؟ما همه همسایه هامون گرفتن منم گفتم بگیرمممم

ادیت عکس خواستی درخواست بده 🌹