2777
2789
از یه حس ششمی که گفتن خوبه به نام آواگل سوال پرسیدم میگه آره بیماری خطرناکی داری استرسم چند برابر شد ...

بیماریت با قزص واینا خوب میشه،توی زمان کم

بیماری خاصی نییت

نترس عزیزم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمدیگه بااین شخص رابطه ای شکل نمیگیرهبایه شخص جدیدتوی رابطه میری

شما حست قویه؟؟ چرا؟😭 چه شخصی آخه من دوسش دارم 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

سلام عزیزمدیگه بااین شخص رابطه ای شکل نمیگیرهبایه شخص جدیدتوی رابطه میری

عزیزدلم چطوری؟

میشه بگین کیازدواج میکنم و چطوریه؟سنتیه؟

دیگه س نیست..

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ارش

عزیزم من کی ازدواج میکنم و چطوریه؟سنتیه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

از یه حس ششمی که گفتن خوبه به نام آواگل سوال پرسیدم میگه آره بیماری خطرناکی داری استرسم چند برابر شد ...

ولی من حسم میگه مریضی خطر ناکی نداری

شاید کیستی چیزی باشه در همین حده

استرس نداشته باش

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
اع اخه حس مسافرتو داشتم بهشتاحالا دیدی رو مبل که میشینه پاهاشو بندازه رو هم؟

عزیزم حست درست بود دیگه

رفته مسافرت اومده الان😂

نه روی صندلی ومبل میشنه میزاره زمین پاهاش رو

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️