dr_nahal مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 عنوان چطورید با هوای پاک و بارونی تهرون🤍🎈🌧 | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست خوش میگذره؟🤍دست یار رو گرفتید برید زیر بارون بدو بدو ؟😁ای وای از سینگلی+++هوا رو عمیق نفس بکشید که ریه هاتون پر از عطر و هوای پاک پاییز جون بشه🤎🍂 نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک 1403/07/07 | 16:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 11634 از صبح تو حیاط داشتم نفس مبکشیدم فقط ، وای بوی درخت و بارون دیوونه م کرده بود ، شوهرمم مث من عاشق با ... فک کن آذرماه باشه برگ درختا زردوقرمز ونارنجی توپیچ وخم جاده ای که طرف جنگله باماشین دوردورکنی آهنگ معین ومهستی وامیدگوش کنی بارون نمه نمه بباره رو شیشه ماشین بزنی کنار یه چای آتیشی درست کنی درحالی که یه نما سرماهست یه پتوبندازی رو دوشت و بخار چای توهوابرقصه برات 🥲😍سرتوبزاری رو شونه عشقت وبه زیبایی های طبیعت خیره شی و دوتایی آهنگ وقتی میای صدای پات ازهمه جاده هامیادو بخونیدو هعییی...😍🥰
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 واقعا امون از سینگلی یکیم نداریم دستمونو بگیره بریم زیر باروناونا ایم که داشتیم رفتن 🤣🤣ایشالا پیدا میشه نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 عالی خوب هوای پاییز و یه سوپ گرم لب پنجره و یه لیوان چایی ایرانی خوش طعم😍😍😍اولین بارون پاییز خدای ... چه ذوقی داری قربونِ ذوقت😍🥺😭دلم رفت کهاره عااالیه وای نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 هوا ماه شده است بسیار تاز و خوب☹ ولی ما عاشق این هواییم😍 نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 9445 الهی زندگی اتون پر از عشق باشه همیشه😍🍂 ممنون عزیزم سلامت باشید🤩🤩 آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
بهارآلود عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 6898 ولی ما عاشق این هواییم😍 خوبی؟منم کلی کیف کردم دارم تعریف میکنم 😂 Nop
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 9445 فک کن آذرماه باشه برگ درختا زردوقرمز ونارنجی توپیچ وخم جاده ای که طرف جنگله باماشین دوردورکنی آهنگ م ... اخ اخ ، بهترین لحظه ستتتتت🤩🤩🤩 آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 خیلی بارون دوست دارم ولی الان حال مامانم خوب نیست و نمیتونم از این هوا لذت ببرممیشه زیر همین بارون و ... الهی بگردم ایشالا به زودی خوب شن ماه دخترپقطعا خدا صدای بنده ی خوش قلبشو میشنوه و زودی مامانشو خوب میکنه😍 نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
__fatima__ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 3649 واااای مردم برات که😍🥺چقدر قشنگ کاش همشهری بودیم میومدم پیشت نسکافه میزدیم تو این هوا🍂😍 خدا نکنه عزیز قشنگم ایشالا ۱۰۲۰ ساله بشی غرق در خوشی همین که گفتی من دلم بهت نزدیک شد وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 سردههههههه قهوه دم کردم میچسبه تو این هوا ماشالله یه ریز داره میباره ای جان جان جان🎈😍 نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 خوبی؟منم کلی کیف کردم دارم تعریف میکنم 😂 فک کردم داری ابراز ناراحتی میکنیای قلبم 🎈😍چقدر خوبه بیا بغلممم نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
dr_nahal مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1171 خدا نکنه عزیز قشنگم ایشالا ۱۰۲۰ ساله بشی غرق در خوشی همین که گفتی من دلم بهت نزدیک شد فدای تو عزیزکمجان برات🤍 نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک