2777
2789
عنوان

چطورید با هوای پاک و بارونی تهرون🤍🎈🌧

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
از صبح تو حیاط داشتم نفس مبکشیدم فقط ، وای بوی درخت و بارون دیوونه م کرده بود ، شوهرمم مث من عاشق با ...

فک کن آذرماه باشه برگ درختا زردوقرمز ونارنجی توپیچ وخم جاده ای که طرف جنگله باماشین دوردورکنی آهنگ معین ومهستی وامیدگوش کنی بارون نمه نمه بباره رو شیشه ماشین بزنی کنار یه چای آتیشی درست کنی درحالی که یه نما سرماهست یه پتوبندازی رو دوشت و بخار چای توهوابرقصه برات 🥲😍سرتوبزاری رو شونه عشقت وبه زیبایی های طبیعت خیره شی و دوتایی آهنگ وقتی میای صدای پات ازهمه جاده هامیادو بخونیدو هعییی...😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی خوب هوای پاییز و یه سوپ گرم لب پنجره و یه لیوان چایی ایرانی خوش طعم😍😍😍اولین بارون پاییز خدای ...

چه ذوقی داری قربونِ ذوقت😍🥺😭دلم رفت که

اره عااالیه وای

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
فک کن آذرماه باشه برگ درختا زردوقرمز ونارنجی توپیچ وخم جاده ای که طرف جنگله باماشین دوردورکنی آهنگ م ...

اخ اخ ، بهترین لحظه ستتتتت🤩🤩🤩

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خیلی بارون دوست دارم ولی الان حال مامانم خوب نیست و نمیتونم از این هوا لذت ببرممیشه زیر همین بارون و ...

الهی بگردم 

ایشالا به زودی خوب شن ماه دخترپ

قطعا خدا صدای بنده ی خوش قلبشو میشنوه و زودی مامانشو خوب میکنه😍

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
واااای مردم برات که😍🥺چقدر قشنگ کاش همشهری بودیم میومدم پیشت نسکافه میزدیم تو این هوا🍂😍

خدا نکنه عزیز قشنگم ایشالا ۱۰۲۰ ساله بشی غرق در خوشی همین که گفتی من دلم بهت نزدیک شد 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁