2777
2789
عنوان

بهم گفت برام هیچی خرج نمیکنه 😭

161 بازدید | 12 پست

امروز گفتم خرید دارم و...گفت تا اطلاع ثانوی برات هیچ پولی خرج نمیکنم 

چکار کنم

منم دیگه نمی‌خوام یکی دیگه برام پول خرج کنه چکار کنمممم

کسی کاری سراغ نداره؟ 😭

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

یعنی چی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایشگری و کارای زیبایی طبق تحقیقات همهٔ اینایی که ژست مستقل میان تو این کارا هستن 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

گفتم ولی مهم نیستراهکار بدید جایی رو میشناسید معرفی کنید

عزیزم الان اوج نهراحتیته 

ولی حتما بابات یه دلیلی داشت برا این حرفش 

دلیلی ک خودت بهش فک میکنی رو ب ما هم بگو اونجوری بهتر بهت کمک میکنیم

بعدشم ما ک نمیدونم تو داخل کلاشهری یا جای کوچیک بسته ب این تفاوته تو کاری ک بخایم بهت پیشنهاد بدیم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

عزیزم الان اوج نهراحتیته ولی حتما بابات یه دلیلی داشت برا این حرفش دلیلی ک خودت بهش فک میکنی رو ب ما ...

دلیلش اینه که میگه کنکور تجربی بده ولی من میگم علاقه به تجربی ندارم 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

دلیلش اینه که میگه کنکور تجربی بده ولی من میگم علاقه به تجربی ندارم

خب عزیزم الان واقعا نباید دنبال شغل باشی 

اون اینجوری گف ک مثلا شرایطو سخت کنه تو بگی باش 

ناراحت نباش

ولی خب دلیلتو برای انتخاب رشته مورد علاقت بهشون بگو و اگه قانع نشدن بهتره با یه مشاور تحصیلی حرف بزنی و بعدش اون خودش متوجه میشه ک حرف کدومتون حقه یا تورو راضی میکنه یا خانوادتو

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|