بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون بچه چهارده ساله که از اول شهریور قرار سکته کنه 😐 مشخص سنش کم روزی چند بار تاپیک میزنه علائم سکته دارم ! تعجبم از اینه تو این سن که عزیزترین پدر و مادر هستی چرا میاد تو این فضا کمک میخاد ( یکبار میگفت زنگ بزنید اورژانس خودم نمیتونم 😂)
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
یکی هست که میگفت حامله ام و هر جا هم میرفت به خانومای باردار میگفت عکس شکم هاتون رو بزارید
اومدم پی وی من و بعد یه مدت شروع کرد به حرفای جنسی منم لغو دوستی زدم
دیگه بعد اون رفت نمیدونم تعلیق شد یا رفت با کاربری دیگه ای برگشت ازش خبری نیست
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔