2777
2789
عنوان

ورود ممنوع مثبت هجده

1033 بازدید | 56 پست

دوستانی ک پاشونو گذاشتن تو تاپیک نباید وارد میشدن حالا ک وارد شدن ....

لطف کنین بفرمایید آیا یک زن و یا یک مرد میتونه تا آخر عمر تنها و بدون

زندگی کنه؟

No

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی به اون چیزی که فکر میکنی فقط نیست 

ادمها میتونن تا اخر عمرشون تنها باشن بدون پارتنر بدون همسر 

ولی بار روانی زیادی داره 

ادم دوست داره یکی باشه کنارش باهاش حرف بزنه باهاش قدم بزنه احساسشو بهش بگه 

تنهایی خوب نیست 

و زندگی هم فقط اون نیست 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
بدون همون چیزی ک خودت میدونی جاشو خالی گذاشتم تا بانوی اعظم نی نی یار نیاد زیارتمون و تاپیک رو بترکو ...

هااااا

نمیدونم والا چی بگم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻