من به خاطر سردرد وحشتناکی ک داشتم بعد از کلی پرس و جو ک چه قرصی بخورم اثر کنه و ضرر نداشته باشه دو هفته پیش یه شیاف دیکلوفناک ۱۰۰استفاده کردم.تو ماه دوم .حالا بعضی جاها راجب ضررش دیدم.کسی هست استفاده کرده باشه.تا برم دکتر و خیالم راحت شه
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
استفاده نکن عزیزم دیگه یکی اشکال ندارع اما کلاسعی کن تا چهارماهگی زیاد دارو استفاده نکن من خودمم میگرنیم میدونم خیلی سخته ماه های اول خیلی تحمل کردم چندبارویکس زدم ک بعد دکتر گفت نباید میزدی
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟
خودمم همش عذاب وجدان دارم ی بار سرماخوردم بدجور دکتر سرم و امپول زد سه بارم مسکن مصرف کردم دوبار است ...
اره ادم تا اخرش فکرش درگیره اما حالا ک استفاده کردی دیگه بهش فکرنکن پس دورازجون اوناییکه سرطان دارن و اینهمه دارو مصرف میکنن بچه هاشون عیب و ایراد دارن
همش دست خداست اما خوب بی احتیاطی نباید کرد من خودم الان دکتر احتمال زایمان زودرس داده برام قرص سالبوتامول تجویز کرده تو عوارضش نوشته نقص عضو و شکاف کام تمام فکرم درگیره بخورم یانه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ... .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟