آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 عنوان قرص زینک پلاس و هیرویت 817 بازدید | 35 پست من یه ماهه به پیشنهاد دوستم قرص زینک پلاس میخورم.. که میگن برای مو و ناخن خوبهدیروز ارایشگرم میگفت قرص هیرویت خیلی برای مو عالیهحالا نمیدونم کدومو مصرف کنم که زودتر نتیجه بگیرمموهام کم پشت و وز شده... نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 1403/07/07 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42798 منم یه مدت زینک پلاس نیخوردم. تموم شد یادم رفت بخرم😂به نظرم ناخنام محکمتر شده..من تعزیف فیتو رو واسه مو زیاد شنیدم. یکی از دوستای نزدیکم میخوره. واقعا با چشم دیدم که موهای جدید و ریز ریز داره درمیاد پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42798 موقع خواب بخور.اشتها اوره پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 برای زنیک باید آزمایش بدی نمیشه همینجوری خورد؟ خیلی از اطرافیانم بدون ازمایش و نسخه مصرف میکنن. با مولتی ویتامین و کلسیم و... حتی یکیش شوهرش توی داروخونه کار میکنه نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 هردو خیلیخوبن.ولی اشتهااورن. ممنون. بهم گفتن شب بخورم که اثر اشتهاآور نداشته باشه نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 منم یه مدت زینک پلاس نیخوردم. تموم شد یادم رفت بخرم😂به نظرم ناخنام محکمتر شده..من تعزیف فیتو رو واس ... ممنونم گلم... فیتو پس باید تحقیق کنم راجبش نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42798 ممنونم گلم... فیتو پس باید تحقیق کنم راجبش قربونت پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1828 منم یه مدت زینک پلاس نیخوردم. تموم شد یادم رفت بخرم😂به نظرم ناخنام محکمتر شده..من تعزیف فیتو رو واس ... اره لعنتی وای فیتوخیلی گرونه ۳تا۴میلیونه متاسفانه پلاس من میخورم ولی بازم یزش شدید گدفتم یکی میگف شامپو ضدقارچ زدم عالی شد موام ریزشش قط شد معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚
arinarad عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 5086 اره لعنتی وای فیتوخیلی گرونه ۳تا۴میلیونه متاسفانه پلاس من میخورم ولی بازم یزش شدید گدفتم یکی میگف شا ... بستگی داره دلیل ریزش مو چی باشه
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5294 اره لعنتی وای فیتوخیلی گرونه ۳تا۴میلیونه متاسفانه پلاس من میخورم ولی بازم یزش شدید گدفتم یکی میگف شا ... 3 میلیون؟ یه ورق قرص؟ به جیب من نمیخوره😵💫😁 نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
fereshtekhanoooom عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2187 اره لعنتی وای فیتوخیلی گرونه ۳تا۴میلیونه متاسفانه پلاس من میخورم ولی بازم یزش شدید گدفتم یکی میگف شا ... اسم شامپوتومیگی؟ فرشته خانم هستم😇
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1828 بستگی داره دلیل ریزش مو چی باشه من ازمایش همچی دادم هیجیم نبودابروهام کلاوموام میرریزه و رشدش کم شده ریزشش شدید شوره شدیدپ دارم ساقش سست شده معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚