2777
2789

دیگه تاپیک نزد کسی اطلاعی نداره بلاخره شوهرش چیکار کرد جداشدن یاموندن

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز تا اومدم بخونم دیدم ترکیده..

خودش دلش خواست بگه؟، دلیلش چی بود واسه گفتنش؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیروز تا اومدم بخونم دیدم ترکیده..خودش دلش خواست بگه؟، دلیلش چی بود واسه گفتنش؟

اره خودش خواسته بگه که مثلا راستشو گفته باشه سادگی کرد

اره خودش خواسته بگه که مثلا راستشو گفته باشه سادگی کرد

حالا چوب سادگیشو میخوره دیگه.

دوستمونم راست میگه ها.. طگهمسرش میدونسته خانم دوست پسر داشته.حالا جه فرقی میکنه طرف کی بوده باشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا چوب سادگیشو میخوره دیگه.دوستمونم راست میگه ها.. طگهمسرش میدونسته خانم دوست پسر داشته.حالا جه فر ...

نمیدونسته که بعد عقد اومده  یهویی برخورد کرده با پسره دیده اینه پرسیده ازشوهرش گفته پسر عمه منه اینم ترسیده ازجای دیگه بفهممه گفته خودم بگم شاید بهتر باشه 

طرف پسرعمه شوهرش بوده گفت

چه بد شد

فک کردم پسر عمه ی خودش بوده..

قبل از ارگزدواج و خواستگاری همسرش با اون دوست بوده اول؟؟؟

یه بار یه تاپیکی یکی زده بود که با داداش کوچیکه دوستم. حالا داداش بزرگه اومده خواستگاری.. به روی خودم نیاوردم که دوست داداششم...

یاد اون افتادم یهو

نمیدونسته که بعد عقد اومده یهویی برخورد کرده با پسره دیده اینه پرسیده ازشوهرش گفته پسر عمه منه اینم ...

اهان

چقدر بدشانس بوده بیچاره

تو ۸۵ میلیون نفر ادم یهو اکست سر رات سبز بشع.به نظرم نباید میگفت.. 

چه بد شدفک کردم پسر عمه ی خودش بوده..قبل از ارگزدواج و خواستگاری همسرش با اون دوست بوده اول؟؟؟ یه با ...

یاد رمان همسایه افتادم 

را داداش کوچیک دوست بود داداش بزرگه اومده بود خواستگاری اینم بعد عروسی فهمید

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
یاد رمان همسایه افتادم را داداش کوچیک دوست بود داداش بزرگه اومده بود خواستگاری اینم بعد عروسی فهمید

منم باد همون افتادم

نوشتمم اتفاقا😂😂

من تو خاطرم تاپیک بود. پس رمان بودش