2777
2789

خیر حرام نیست چون بانک با پول شما کار می کنه و به شما سود میده. ولی به نظر من پول تو بانک گذاشتن کار کاملا اشتباهیه چون ارزش پول دائما میاد پایین و وقتی سررسید تمام بشه و اصل پول رو بگیری دیگه نمیشه باهاش کاری کرد. من خودم یکی از بزرگترین اشتباه های زندگیم همین بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 چیشده؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چرا حروم؟یعنی فکر میکنی بانک ممکنه ضرر کنه ولی به تو سود بده؟نترس بانکیا جایی نمیخوابن وه زیرشون آب بره...خودشون حواسشون هست ضرر نکنن...مخصوصا وقتی وام با خدا تومن درصد میدن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اگه نیاز داری که ماهانه پولی داشته باشی به یک آدم خیلی معتبر بده تا برات کار کنه و سود بده ولی این هم ریسک داره چون آدم مطمئن کم پیدا میشه ولی از بانک بهت بیشتر سود میده.

خیر حرام نیست چون بانک با پول شما کار می کنه و به شما سود میده. ولی به نظر من پول تو بانک گذاشتن کار ...

من طلاموخودم مجردبودم خریدم. الان سرزندگی یه شوهرخیلی خسیس دارم. چندوقت پیش طلامومیخاست بگیره منم واقعاداشتم خرمیشدم بهش بدم. 2روزپیش باهاش دعواکردم. باخودم فک کردم طلادستم باشه بالاخره ازم میگیره میگه لازم دارم ومن واقعاخرمیشم بدم. خسیس هم هست اصلابهم پول نمیده. باخودم میگم بزارم بانک تانتونه ازم بگیره. سودماهانش روهم براخودم خرج کنم

من طلاموخودم مجردبودم خریدم. الان سرزندگی یه شوهرخیلی خسیس دارم. چندوقت پیش طلامومیخاست بگیره منم وا ...

سپرده بلند مدت بزار

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

من طلاموخودم مجردبودم خریدم. الان سرزندگی یه شوهرخیلی خسیس دارم. چندوقت پیش طلامومیخاست بگیره منم وا ...

کاش طلا رو گذاشته بودی خونه بابات برات پس انداز کنن و هیچ وقت بهش نشون نمیدادی یا میگفتی بابات خریده