2777
2789
عنوان

به زبون دیگه حرف زدن مادرشوهر

351 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم وقتی حرفه‌ای خاصی داره جلوی من با شوهرم به زبون خودشون حرف میزنن شوهر یوبس منم باهمون زبون حرف میزنه چه خونشون باشیم چه پای تلفن

اگه این اسمش بیشعوری نیست پس چیه

من چکار باید کنم؟

آره بد 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یاد بگیر ولی بهش نگو بلدی اینجور تو میفهمی اونا چی میگن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

هست ولی موقع آشنایی عقد مهمونی های اول کار بیرون رفتنا عروسی  ازدواج ووو باید دقت میکردی به سطح شعور و فرهنگشون 

حالا دیگه چشمتو روی جزییات ببند و سعی کن زبونشونو یاد بگیری نتونن دورت بزنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شوهرت از بچگیش شاید با خانوادش به همون زبون خودشون حرف می زدند خوب دیگه عادت کردن الان پدر منم با خانواده پدریم مشهدی غلیظ حرف می زنه که ما بعضی وقت ها نمی فهمیم چی می گه دلیل نمی شه که ناراحت بشیم چرا بابام اون طوری حرف می زنه