2777
2789
شما هنوز تو سن نوجواني هستي جلوگيري كن تا ٢٤ بخدا خدا خواستت كه نشدي خيلي بدجور دردسره  واس ...

خودت متولدهفتادیکی یاهفتاد

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
عزيزم از نوجووني و مامان سدن؟ بخدا كار خدا بي حكمت نيس از دوران نبودن بچه لذت ببر

قربون خدا و حکمتش بشم ولی من نی نی میخوام جاریمم دومین بچشو بارداره 1ونیم ماهه حسودیم میشه بهش دست خودم نیس..ان شاءالله بچش سالم وصالح بدنیا بیاد ومنم این ماه باردارباشم

💞خدایا عاشقتم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هنوز تو سن نوجواني هستي جلوگيري كن تا ٢٤ بخدا خدا خواستت كه نشدي خيلي بدجور دردسره  واس ...

خودت متولدهفتادیکی یاهفتاد.

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
اصلا واست دير نشده عزيزم من ٢٤سالمه ولي ٥ساله عروسي كردم و ٩ماهه تو اقدامم به خاطر اين نگرانم

عزیزم بارداری تا یک سال طبیعی نشه ..من 1سالو9ماهه دعام کن این ماه مامان بشم 

💞خدایا عاشقتم💞

عزیزم بارداری تا یک سال طبیعی نشه ..من 1سالو9ماهه دعام کن این ماه مامان بشم 

ان شاا...میشی گلم استرسوکناربذارفقط

قربون خدا و حکمتش بشم ولی من نی نی میخوام جاریمم دومین بچشو بارداره 1ونیم ماهه حسودیم میشه بهش دست خ ...

اي جووووونم عزيزم خدايا به اين دوستم ن يه ني ني تپل خوشگل بده انشالله

مرسي فريماه جون انشالله كه شمام زودي مامان شي عزيزم😍من روز ١٠پري ام از امشب اقدام كردم تا ببينيم خد ...

خب پس بیخودی به خودت استرس نده. اصلا به نظر من یا اصلا نیا اینجا تا  زمان موعدت یا خییییلی کمترش کن. من تا وقتی به کارام میرسم اروممو بهشش فکر نمیکنم. بلافاصله که میام سایت تپش قلبم میره رو هزار. 😂😆  

یکی از دوستان گفتن استرس باعث میشه که نطفه  نتونه به درستی لانه گزینی کنه. یعنی لقاح اتفاق میفته . همینکه میخواد تو رحم لانه گزینی کنه استرس مانع این کار میشه. پس بی خیالی طی کن . لااقل این چند روز از دوران طلایی تخمکگذاریت  ارامش داشته باشه که با خیال راحت این هفته بگذره.

میدونم سخته. برای منم خیییلی سخته. وای خب چاره چیه ☺.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸