2777
2789
عنوان

شوهرم میگه که

202 بازدید | 15 پست

من شاغلم شوهرم میگه کارتت رو باید بدی من خودم بهت پول بدم اگه کارتم بش بدم بلد نیست خرج کنه چیزای بی مصرف میخره خودش هم حقوق بگیر شده ولی نمیدونم چرا گیر داده به کارت من ، با اینکه ۳ ماهه دارم حقوقم رو جا قسطش میدم ، میگه تو نباید بگی کارت منه پول منه،خب چیکار کنم الان هر زن بیکاری هم برا خودش حساب جداگانه داره ولی منی که این همه درس خوندم نباید صلاح کارت خودمو داشته باشم، بگید چیکار کنم الانم باهام سرسنگین شده سلام و خداحافظی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر نظر نگا کنی پول تو مال خودته فقط خودت نه وظیفه داری بدی پای خونه نه بچه هیچی پول خوده خودته...

کارتتو نده اصلا......ولی اگه لازمه پولو انتقال بده نه که کارتتو 

دو دستی بدی دستش 

پولی یه چیزی هم بمونه تو حسابت

اصلا کوتاه نیا

گور پدرش

زن مادر نیس ناز مردو بکشه

زن پشتوانه میخواد مرد باید ناز بکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا کوتاه نیا اینهمه زحمت می کشی کارت هم دست اون؟ چند وقت سرسنگین خودش خسته میشه ببین دست پیش بگیر احتمالا خیلی کوتاه اومدی اینطور شده 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وا!!!!!

معلومه کنترلگر و سلطه جو هست و میخواد کنترل دست خودش باشه.به هیچ عنوان قبول نکن.قیافه میگیره که بگیره ببخشید به درک!!!

زودی نترس و کوتاه میاد.حالا یه ماه هم قیافه بگیره آسمون به زمین نمیفته.

بعضی زن و شوهرها سر مسایل مالی اختلاف نظر پیدا می‌کنند.

بشینید و صحبت کنید و باهم به یه راه حل مشترک برسید.

بعضیا حساب مشترک دارن برای مخارج زندگی.

بعضیا زن اصلا خرج نمیکنه و همه مخارح به عهده مرد هست.

بعضی زن و شوهرها هر کدوم جدا حساب کوچیک  هم برای خرجهای دل بخواه خودشون دارن و اگر چیزی بخوان بخرن از یه عددی بزرگتر بشه قرار میذارن با مشورت هم بخرند.

باید روش خودتون رو پیدا کنید ولی روش همسرت اصلا خوب نیست و سلطه گرانه ست.

وا!!!!!معلومه کنترلگر و سلطه جو هست و میخواد کنترل دست خودش باشه.به هیچ عنوان قبول نکن.قیافه میگیره ...

میکه مردونگی ام زیر سوال میره کارتت دست خودت باشه حالا از اول عمرش تو زنها بزرگ شده برا من اینو میگه