گاهی_شاد_گاهی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1476 عنوان خانومای دانشجو بیایین یه سوال دارم کی میدونه 52 بازدید | 7 پست بچه ها من پیام نور ثبت نام کردم با هزارررر بدبختیفقط عکسمو تایید نمیکرد یه عکس دیگه زد الان میخوام درس بخونم میشه؟میتونم انتخاب واحد کنم؟یا باید صبر کنم تا بهمن ک ورودی بهمن باشم؟ 1403/07/07 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ejnzbxhekw34 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 عزیزم باید بری دانشگاه کارشناس رشتتو پیدا کنی برات بگه تو ورودی مهر باشی ربطی به بهمن نداری کباید بری وقت انتخاب واحد برات ۲۰واحد برداره ترم اول خودشون کارارو انجام میدن
گاهی_شاد_گاهی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1476 عزیزم باید بری دانشگاه کارشناس رشتتو پیدا کنی برات بگه تو ورودی مهر باشی ربطی به بهمن نداری کباید بر ... رشته ام رو هم انتخاب کردم گلمبه زور ثبت نام کردم فقط حرفم اینه میگه سایت بسته شده نمیتونم ویرایش کنم عکس خودتو جای اون بذارمیعنی این مشکل باعث میشه من الان نتونم درس بخونم؟
گاهی_شاد_گاهی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1476 عزیزم باید بری دانشگاه کارشناس رشتتو پیدا کنی برات بگه تو ورودی مهر باشی ربطی به بهمن نداری کباید بر ... وقت انتخاب واحد کیه عزیزم؟نگو ک وقتش گذشتهراستی من پیام نورما
گاهی_شاد_گاهی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1476 عزیزم باید بری دانشگاه کارشناس رشتتو پیدا کنی برات بگه تو ورودی مهر باشی ربطی به بهمن نداری کباید بر ... توروخدا جواب بدین اگر سر در میارین😢
ejnzbxhekw34 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 وقت انتخاب واحد کیه عزیزم؟نگو ک وقتش گذشتهراستی من پیام نورما ترم اولی وقتش هنوز هست وقت حذف اضافم ک بشه بیشتر وقت هست ولی فردا صبح برو دانشگاهمن تموم کردم پیام نور بودم
گاهی_شاد_گاهی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1476 ترم اولی وقتش هنوز هست وقت حذف اضافم ک بشه بیشتر وقت هست ولی فردا صبح برو دانشگاهمن تموم کردم پیام ن ... پس میتونم درس بخونم اره؟ نمونه واسه بعد
ejnzbxhekw34 عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1787 پس میتونم درس بخونم اره؟ نمونه واسه بعد نه بابا میتونی ترم اول کلا دیرتر از بقیه ترما شروع میشه طبیعیه فردا حتما برو دانشگاهتون برو قسمت اموزش سوال بپرس عقب نمونی