2777
2789
عنوان

ختم ناد علی

124 بازدید | 22 پست

شرایط ختم:

ختم ناد علی از امروز ۱۴۰۳/۷/۷ شروع میشه تا چهل روز، خودم هر روزشو علامت میزنم تو دفترم و پایان ختمو اطلاع میدم لزومی نداره هر روز بگید خونده شد

هر روز بعد از طلوع آفتاب تا قبل از غروب آفتاب فرصت دارید که بخونید

هر روز هفت تا (ناد علی کبیر )باید خونده بشه 

اگه میدونید نمی‌تونید یا فرصت خوندنشو ندارید شرکت نکنید 🙏🤍 

انشاالله حاجت روایی همتون❤️🥰بعد چهل روز تو همین تاپیک  میایم از حاجت روایی هامون حرف می‌زنیم که بعد از خوندن این دعا چ اتفاقات خوبی افتاده😍

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14538129/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d9%85%d9%86-%db%8c%d9%87-%da%af%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%b2%d8%af%d9%85?postId=354086086

گزارش میزنی برات صلوات میفرستم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید حتما خونده بشه‌؟نمیشه تو خونه صدا پخش بشه ؟

عزیزم صدا هم میشه پخش بشه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

🤲🏻از خدای بزرگ جهان میخوام هرکی تو هر شرایطی که هست هر نیت و حاجت و مشکلی داره خدای بزرگ معجزه وار کمکش کنه بهش برسه و حاجت روا شه

به همین زودی هم حاجت روا شیم

امیدوارم که با دل شکسته و غمگینی که میخوایم شروع کنیم با لب خندون و دل شاد از همین فردا تک تکمون بیام بگیم حاجت روا شدیم🤲🏻

🤲🏻از خدای بزرگ جهان میخوام هرکی تو هر شرایطی که هست هر نیت و حاجت و مشکلی داره خدای بزرگ معجزه وار ...

آمین🤲❤️ 

مرسی از دعای قشنگت🌸

میگم عذر شرعی داشته باشیم مشکلی نداره خوندنش؟

ن عزیزم