2777
2789
عنوان

اینا رو الان به خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 77 پست
تا وقتی دلت پیش یکیه با یکی دیگه ازدواج نکن. حداقل بزار فراموشش کنی خودتو بسازی با آگاهی وارد یه راب ...

خودش بی عرضه بود اگه طرف مادرش رو نمیگرفت خواهر من کوتاه میومد من پشت خواهرم رو نگرفتم ولی اون پشت مادرش رو گرفت تازه خودشم انگاری رفته خواستگاری  اتفاقا ازش متنفرم به کل پسرای فامیل گفته شرط میزارم که نمیتونه ازدواج کنه چون نمیتونه عاشق کس دیگه ای باشه.قطع ارتباطیم باهاشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاملا منطقیه 👏

ممنون بخدا دوسال ازدواج کردم  خیلی تو زندگیم سیاست بکار میبرم البته سیاست خوب مثلا گفتم تالار نمیخوام مهمونام کم بودن تال

ارخیلی زیاد بود ما ی خانه عقد شیک گرفتیم دوستم ی باغ کوچیک گرفت 

تو زندکیمم خیلی ب رفتارم و برخوردم فکرمیکنم حساب شده باشه

خودش بی عرضه بود اگه طرف مادرش رو نمیگرفت خواهر من کوتاه میومد من پشت خواهرم رو نگرفتم ولی اون پشت م ...

به خاطر لجبازی با اون اینکارو نکن

الان ازدواج میکنی به اون آدم بی لیاقت هم ثابت میکنی یه چیزایی رو ولی به چه قیمتی؟ به قیمت آزار و اذیت خودت؟! بهاشو میخوای با زندگیت بدی؟! 

امروز نشه فردا بلاخره ازدواج میکنی روی اونم کم میشه. صبر کن خودتو بسازز و با یک آدم خیییلی بهتر از اون ازدواج کن بزار بسوزه. ول کن اصلا نزار حرفاش روت تاثیر بزاره

مگه چند سالته؟! دیرت نمیشه برا ازدواج واقعا الان سن ازدواج رفته بالا. صبر کن این بار با عقلت انتخاب کن. شاید عاشق نشی ولی حتما دوباره میتونی کسی رو دوست داشته باشی. 

من که طرفم باهام کاری کرد کلا قید ازدواج و مردا رو زدم. الان یکی دنبالمه داره التماس میکنه برا ازدواج دیگه نمیدونم به چه زبونی بهش بفهمونم من دوست ندارم ازدواج کنم. دست خودم نیست از مردا چندشم میشه. اگر روزی هم ازدواج کنم فقط به خاطر رفاه خودم و با کسی که واقعا لیاقت این منو داشته باشه. اخلاق خوب + پول شده معیارم . گور بابای عشق و عاشقی. اونم به مرور به وجود میاد 

اومدن تا اومدن یکم نشستن خود پسره گفت به بابام اگه اجازه بدین میخوام حرفامو بزنم منم بابام هم گفت بگو گوش میدیم مامانش گفت اینجا که نمیشه قرارمون بود خودشون حرفاشون بزنن دخترتون روش نمیشه وسط این همه آدم بزنه عروسمون کم روئه😐😂

هیچی دیگه کلش ربع ساعت حرف زدیم البته من که زیاد حرف نزدم

اومدن تا اومدن یکم نشستن خود پسره گفت به بابام اگه اجازه بدین میخوام حرفامو بزنم منم بابام هم گفت بگ ...

در بسته بود داداشم اومد در رو باز کرد رفت😐😂همه چیزا رو در مورد همه چی بهش گفتم ولی با عروسی نگرفتن کنار نیومد گفت فامیلشون حرف میزنن پشت سرشون 😐 در مورد بقیه ی چیزا هم گفتن هر چی رسومات ما باشه

در بسته بود داداشم اومد در رو باز کرد رفت😐😂همه چیزا رو در مورد همه چی بهش گفتم ولی با عروسی نگرفتن ...

فقط بدبختی گفت که گفت جریان خواستگاری قبلی پسر عموم رو میدونه و خودش گفته بهش تنها شرطش هم اینه جایی نرم که ببینمش 

فقط بدبختی گفت که گفت جریان خواستگاری قبلی پسر عموم رو میدونه و خودش گفته بهش تنها شرطش هم اینه جایی ...

من میرم کمک بقیه برای ناهار ولی لطفا اینو جواب بدین نمیدونم اگه به خواهرم بگم همچین شرطی گذاشته واکنشش چیه تا عصر هستن راهشون یکم دوره حتما استفاده میکنم از توصیه های خوبتون