2777
2789
عنوان

اینا رو الان به خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی نگیری بری سفر؟بنظرت مجلس عروسی یا بعدا میشه گرفت یا میشه بعدا بری مسافرت؟!

چجوری دلتون میاد مجلس نگیرید حیفه بخدا 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

بحث اینه اخلاقتون بهم میخوره یا نه. میتونید با هم کنار بیاید؟ راستی چند سالشه شرایطش چیه؟

من ۲۴ اون ۲۸ شغلش آزاده البته تحصیلات خوبی هم داره ولی اینطوری به گفته خودش زندگی راحت تر براش میچرخه یه خواهر داره 

چطور عزیزم؟

آخه گفتی دور از خانواده برام سحته خواستم بدونم فاصله دو شهر چقدر هست که شما رو ترس گرفته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

آخه گفتی دور از خانواده برام سحته خواستم بدونم فاصله دو شهر چقدر هست که شما رو ترس گرفته

آها فاصله زیاد نیست ولی خب گفتم از الان بگم شاید بعدا کلا شهرش رو بخواد عوض کنه

🥲میدونی بیشتر لج ام با بقیه من پسر عموم رو دوست داشتم مخالفت شدید شد چون زن عموم و خواهرم هر کدوم س ...

تا وقتی دلت پیش یکیه با یکی دیگه ازدواج نکن. حداقل بزار فراموشش کنی خودتو بسازی با آگاهی وارد یه رابطه دیگه بشی. اشتباه مححض میکنی. بعدا تو دو نفره هات با شوهرت خیلی اذیت میشی به شوهرت نگاه میکنی ولی مدام اونو یادت میاد. خصوصا اینکه فامیلم هست باز میبینیش. تجربه دارم که میگم🤦‍♀️

مگر اینکه واقعا دختر محکمی باشی که از فکرت بندازی بره یا عاشقش نبوده باشی

با این لجبازی ها هم فقط به خودت ظلم میکنی نه بقیه.

ببین خیلی دست بالا نگیر طرف بگرخه

از الان با سیاست بحرف باش‌

و

لی سطح پایینم نگیر

مثلا عروسی نگیر ولی ی جشن خصوصی و لباس ارایشگاه و اتلیه بگیر 

فیلمبردار نیار خودتون فیلم بگیر بخداهیچی نمیشه 

فیلمو مگه چنبارمیبینی ک میلیونی هزینه کنی

برا رنگ مو و کاشت کارشیک ولی انجام بده و هزینه کن چون تازه عروس میشی رنگ و ناخن تا چند وقت میمونه برات