2777
2789
عنوان

اینا رو الان به خواستگارم بگم

956 بازدید | 77 پست

فکر کنم دیگه همه چی خدا بخواد جدیه

خود پسره هم توی جلسه ی اول گفتن در مورد توقعات و اینا دفعه ی بعد میخوان با من حرف بزنن 

به نظرتون اگه من بگم عروسی گرفتن رو دوست ندارم به جاش بریم سفر بهتر نیست؟

یا اینکه من نمیتونم دور از خانواده ام باشم 

خواهرم اینقدر برام توضیح داده که از الان سخت بگیر برای خرج کردن اینا ولی انگار اصلا نمیتونم بگم 

به نظرتون چی بهش بگم؟

چرا عروسی دوست نداری 😭😭😭

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زورم میاد اون قدر خرج کنم برای بقیه

خب یه مهمونی جمع و جور بگیر :) البته هر جور خودت دوست داری 🫂💗

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

فقط بهت بگم از الان هرجور رفتار کردی تااخرش همینه 

اگه به خودت نگاه کردی و چیزی که دلت خواست تااخرش اونم بهت اهمیت میده 

اگه نه به فکر اون بودی و دلسوزی و ...تااخرشم باید پا روی دلت بزاری 

برای مرد جماعت دل نسوزون هرچی بی رحم تر عزیز تر 

فقط بهت بگم از الان هرجور رفتار کردی تااخرش همینه اگه به خودت نگاه کردی و چیزی که دلت خواست تااخرش ا ...

خب من میخوام بگم نمیخوام عروسی 

دلایل دیگه ای دارم حالا دلسوزی هم نیست تو این قضیه میترسم فکر کنه کوتاه میام

میتونی لباس عروس بپوشی و بری آتلیه که حسرت لباس عروس به دلت نمونه و بعدش یه مسافرت توپ بری. در ضمن کاری که خودت فکر میکنی درسته رو انجام بده فردا یه مشکلی پیش بیاد همین خواهرت میگه به من چه من فقط نظرمو گفتم 

میتونی لباس عروس بپوشی و بری آتلیه که حسرت لباس عروس به دلت نمونه و بعدش یه مسافرت توپ بری. در ضمن ک ...

خواهرم انگار داره باهاش جنگ میکنه از الان 

برای شوهر خودش کلی سخت گرفتن

هر چی خودت صلاح میدونی 

من خودم عروسی میگیرم ولی جمع و جور ک حسرتش نمونه تو دلم

عروسیای اروپایی رو دیدی؟ 

کلا سرجمع به زور ۳۰ نفر میشه

خانواده های دوطرف+ اگر دوست های صمیمی داری چ شما چ اقای همسر+ اگر تو فامیل کس خاصی باشه ک دوستش داشته باشی

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹