بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ان شاالله که چیزی نیست من نشنیدم خون دماغ برای کسی مشکل جدی درست کرده باشه
دختردایی منم چون به آفتاب حساسیت داره خون دماغ زیاد میشه و در آخرش بردش دکتر
تو هم حتما دکتر ببر اگر چیزی باشه از الان معلوم بشه و معالجه بشه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
نه عزیزم نگران نباش اگر خونریزی ادامه دار نیست و ظرف یک الی دو سه دقیقه بند میاد بخاطر خشکی مویرگهاست.. که ممکمنه حتی بدون ضربه در اثر غلت زدن تو خواب یا کاملا یهویی رخ بده .. من پسرم از هفت سالگی داره این مشکل رو و با ویتامین آ چرب می کردم... الانا که یزرگتر شده بهتر شده.. اما بازم گرما یا سرما باعث هون دماغش میشه .. اگر هم سرماخوردگی داره اسپری کلراید سدیم مصرف کنی باعث خشک تر شدن مویرگها و خ0ون دماغ شدن بیشترش میشه
وقتی هنوز چیزی نشده میترسی داری خودتو واس چیزی ک میترسی آماده میکنی.لطفا شجاع باش و ترس بزار کنار برو دکتر و مطمئن باش ک چیزی نیس و صحیح و سالم برمیگردین خونه