2777
2789
میگم نکنه چیز خاصی باشه 😭

نه عزیزممم میدونم‌چه حالی داری مادری دیگه ولی فکر بد نکن

سرماخوردگی نداشته که دماغ داشته باشه؟شاید تو دماغش خشک میشه بعد زخم میشه

من خودممممم خیلی زیادددد خون دماغ میشدم از بچه گی تا دانشجویی الان دیگه خوبم بببین مثلا نیم ساعت ازم خون میرفت😐😀😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله که چیزی نیست من نشنیدم خون دماغ برای کسی مشکل جدی درست کرده باشه 

دختردایی منم چون به آفتاب حساسیت داره خون دماغ زیاد میشه و در آخرش بردش دکتر 

تو هم حتما دکتر ببر اگر چیزی باشه از الان معلوم بشه و معالجه بشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

نمیدونم سوزش داره یا نمیگه چیزی یهو میبینم صورتش پر خونه دنیا رو سرم خراب میشه

اصلا نترسخون دماغ اصلا معنی بدی ندارد چندتا دلیل داره 1- زیاد بهش خوراکی گرمی دادی 2- دست توی بینیش زیاد میکنه3- بخاطر خشکی هوا که میتونی دستگاه بخور روشن کنی 4-کلا مویرگ‌های بینی بچه ها خیلی ضعیفه 

منم بچه مو بردم دکتر پماد آد داد و گفت هرشب قبل خواب بینیش رو چرب کن

نه عزیزم نگران نباش اگر خونریزی ادامه دار نیست و ظرف یک الی دو سه دقیقه بند میاد بخاطر خشکی مویرگهاست.. که ممکمنه حتی بدون ضربه در اثر غلت زدن تو خواب یا کاملا یهویی رخ بده .. من پسرم از هفت سالگی داره این مشکل رو و با ویتامین آ چرب می کردم... الانا که یزرگتر شده بهتر شده.. اما بازم گرما یا سرما باعث هون دماغش میشه .. اگر هم سرماخوردگی داره اسپری کلراید سدیم مصرف کنی باعث خشک تر شدن مویرگها و  خ0ون دماغ شدن بیشترش میشه

وقتی هنوز چیزی نشده میترسی داری خودتو واس چیزی ک میترسی آماده میکنی.لطفا شجاع باش و ترس بزار کنار برو دکتر و مطمئن باش ک چیزی نیس و صحیح و سالم برمیگردین خونه

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

اولا که خیلی ها حساس هستن گرم شون بشه خون دماغ میشدند 

دوما بچه است شاید خودش انگشت کرده داخل بینی زخم کرد خون میاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

توروخدا زودتر ببرش دکتر چکش کنه

به توصیه های خونگی گوش نده

اینا موقتن و فقد خونو بند میارن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیدونم سوزش داره یا نمیگه چیزی یهو میبینم صورتش پر خونه دنیا رو سرم خراب میشه

پسر منم همینه.  از یک‌سالگی بی دلیل خون دماغ میشه.  مخصوصا شبا بالشت و تشکش پر خون.   بعد بردم دکتر گفت خشکی دماغ و....نگران نباش. 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚