2777
2789
عنوان

چه جوری به شوهرم بگم این جریانو😞

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست

خجالت نداره که ، درسته حس بدی داره ، اما اگه عاقل باشه خودش مبدونه ربطی به نظافت نداره و یهو از جایی میوفته ، تا زیاد نشده سعی کن درمانش کنی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نگو اصلا و ابدا برو درمانی کن

اخه هیچکس نیس تخماشو جدا کنه باید برم یجایی یه خانومه با دستگاه جدا کنه برام بخاطر اون مجبورم بهش بگم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو اصلا و ابدا برو درمانی کن

اخه هیچکس نیس تخماشو جدا کنه باید برم یجایی یه خانومه با دستگاه جدا کنه برام بخاطر اون مجبورم بهش بگم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

نگوشامپو پرمترین بخر بزن میره

اخه هیچکس نیس تخماشو جدا کنه باید برم یجایی یه خانومه با دستگاه جدا کنه برام بخاطر اون مجبورم بهش بگ ...

لازم نیس تخم جدا کنی شامپو بگیر همشون نابود میشن موهاتو کوتاه کن بگو از مدلش خسته شدم . اگه به همسرت بگی تا ابد به عنوان یه شپشو تو ذهنش میمونی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

سلام

در حمام سرتون رو با آبی که رو به داغی بره بشورید،تا چند روز این کار رو تکرار کنید و روبالشتی ها رو هم بشورید اینطوری شپش ها خود به خود محو میشن و نیاز به برداشتن تخماشون هم نیست🙃

اخه هیچکس نیس تخماشو جدا کنه باید برم یجایی یه خانومه با دستگاه جدا کنه برام بخاطر اون مجبورم بهش بگ ...

قطره کیمیا بزن این دنگ و فنگ ها رو ندارع بدون شونه کردن بدون تخم جمع کردن به بار بزن ‌همه اش می‌ره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قطره کیمیا بزن این دنگ و فنگ ها رو ندارع بدون شونه کردن بدون تخم جمع کردن به بار بزن ‌همه اش می‌ره

سفارش دادم عزیزم اگه بره واقن دعات میکنم 🥺

قطره کیمیا بزن این دنگ و فنگ ها رو ندارع بدون شونه کردن بدون تخم جمع کردن به بار بزن ‌همه اش می‌ره

از باسلام خریدی گلم ؟

از باسلام خریدی گلم ؟

من از دیوار ک سریع بیاد 

ببین عالیه بزن چند طرف موهات بغل گوش و پشت سر وسط و جلو بعد تا دو روز حموم نرو میره راحت میشی بدون هیچ دنگ و فنگی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من از دیوار ک سریع بیاد ببین عالیه بزن چند طرف موهات بغل گوش و پشت سر وسط و جلو بعد تا دو روز حموم ن ...

خدا خیرت بده