2777
2789

می‌دونم خانوادم شدید مخالفت میکنند ولی یک شغل پیدا کردم راحت راسته دوز محیط کاملا زنانه دوخت پرده و روبالشتی واین چیزا دارن حقوقت ثابت بیمه همه چیز خانواده من ثروتمند هستن اعتقادشون اینه تک دخترشون باید پادشاهی کنه ن اینکه کار کنه البته زمین واین چیزا بهم دادنا ولی دوست دارم کار کنم و یک پولی به پولم اضافه کنم نه اینکه ازش کم کنم همش میگن شوهرت آخه شوهر من مگه ماهی چقدر درآمد داره من درآمد بیشتر می‌خوام 

البته اولین جایی هست که می‌خوام برم واسترس دارم شدید

ببین خواسته‌ت خواسته‌ی خوبیه اما چیزهای دیگه‌ای هم هست که بیش‌تر از حقوق میارزن:

شئونات خانوادگی

جایگاه اجتماعی

و ...

پیشنهاد می‌کنم دوره‌های طراحی سایت ببین و این کار رو بکن که هم درآمدش هم شئن‌ش بالاتر از اون کاره.

جستجوی بیش‌تر = کار مناسب‌تر

صلاح مملکت خویش را خسروان دانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.