2777
2789

سلام راستش دیشب تاپیک زدم ولی جز چند نفر جواب ندادن البته ازشون ممنونم 🙏

دیشب ساعت ۱و نیم تازه خابیدم حدودا ساعت ۲شوهرم رفت سرکار ساعت ۲و نیم بود اومد خونه من خواب بودم هی صدام کرد ک بیدار شو بیدارشو بلندشدم دیدم مبگه دستم شکسته درد میکنه از بالای ماشین افتادم پایین(راننده کامیونه)گفت پام یذره درد میکنه ولی شونه ام درد میکنه منم هول کرده بودم با هزار گرفتاری لباسشو از تنش دراوردم دقیقا ۴قدم ازش  دور شدم حس کردم حالت تهوع دارم و هی چشمام سیاهی رفت نمیتونستم خودمو کنترل کنم و دیگ چیزی متوجه نشذم وقتی اطرافمو حس کردم نمیدونم چقد گذشته بود بوی گلاب منو بهوش اوزده بود شوهرم هی گلاب میریخت رو صورتم  و صداشو میشنیدم میگف غلط کردم بلند شو توروخدا چیزیت نشه خلاصه بعد چند دقیقه ک یادم اومد چیشد و ... بلند شدم شوهرم گف شلوارت چرا خیسه؟نگاه کردم دیدم مثه اینکع از هوش رفتم کنترل ادرارمو از دست دادم و خلاصه ک خونه و قالی رو ب گند کشیدم دیشب با ی پارچه و اب و مایع یکم سعی کردم تمیز شه ولی میگم نکنه نجس باشه؟الانم روش ی پارچه گذاشتم از طرفیم الان میدونم امشب عمه و عموهامون و پدر مادرم میان پیشش نمیتونم قالی و بدم قالیشویی آخه با چه بهونه ایی وسط اینهمه بارون قالی بشورم؟بچه هم ندارم ک مثلا بندازم گردنش  نمیدونم باید چیکار کنم آخه همسایه ام با مادرشوهرم و جاریام و مامانم قالی و بدم قالیشویی میفهمن خودم بشورم نمیشه امشبم اگه مهمون بیاد مجبورم اون پارچه رو بردارم با اینک روشو کلی تمیز کردم ولی میترسم نجس باشه شوهرم میگه از مادرت بپرس ولی ب مامانم چی بگمم آبروم جلوی همه میره کسی درک نمیکنه ک عشقت نصفه شب با اون قیافه بیاد خونه چقدر ترسناکه برای ی زن و من از ترس از هوش رفتم و اونجوری شد واقعا نمیدونم چیکار کنم شما کمکم کنید 🥺🥺از دیشب فک کنم فقط نیم ساعت خابیده باشم بعد اون از هوش رفتن هم سرم درد میکنه شوهرمم رفت بیمارستان استرسشو دارم آخه من چیکار کنممممم🥺🥺

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه یا دوستات بچه ندارن بگی اونا امدن خونتون؟

گفتم ک همسایه هام مادرم و مادرشوهرم و جاریام هستن بچهای جاریمم ۲روزه نیومدن خونمون

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اونجایی که کثیف شده کجای خونت میشه ؟ اگه گوشه کناره یه گلدون یا مبلی جیزز بزار روش فعلا تا مهمونات ...

نمیشه گفت وسط قالیمه تقریبا ی متر فاصله داره با مبلم نمیتونم مبل و مذارم روش ک 

نمیشه گفت وسط قالیمه تقریبا ی متر فاصله داره با مبلم نمیتونم مبل و مذارم روش ک

یا اگه میتونی مهمونی رو کنسل کن بگین لوله ابمون ترکیده همه فرشامون خیس شدن شرمنده فرش نداریم یه وفت دیگه بیاین 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
بگو خون دماغ شدم خون ریخته رو قالیمبگو یکم حالم بد بود سرم گیج رفت قابلمه غذا دستم بود برگشت رو فرش

این واقعا فکر خوبیع سناریو و داستان همونه وقتی شوهرم با اون حال اومد خونه من حالم بد شد خون دماغ شدم از حال رفتم بجای ادرار خون میشه جفتشونم ک نجسن دمت گرم واقعا عالی بود 

آره عزیزم نجسه باید شسته بشه 

الانم که شرایطشو نداری نیازی نیست که دقیقا بگی بچه کی بوده شاشیده روش بگو بچه دوستم یا دوست شوهرم بوده  هیچوقت احتمالم نمیدن که کار یه آدم بزرگ بوده باشه  اگرم پرسیدن بچه کی بگو نمیشناسیدش

آره عزیزم نجسه باید شسته بشه الانم که شرایطشو نداری نیازی نیست که دقیقا بگی بچه کی بوده شاشیده روش ب ...

گفتم ک عزیزم همسایه اییم تو ی ساختمونیم میدونن اصلا مهمون غریبه نداشتم و ۲یا ۳روزه جز منو شوهرم کسی نیومده خونمون نمیدونم باید چیکار کنم دلم نمیخاد کسی بفهمه