2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه عزیزم چه قرصی میخوره قرص نخوره اصلا نمیخوابه من ۳ساله بعد از کرونا اینجوری شدم هرقرصی هم ب ...

65 سالشه آلپرزولام یک مامانم همین طوریه زود اثر قرص می‌ره وای قرص های خواب مغز آدم کوچک می‌کنه 

65 سالشه آلپرزولام یک مامانم همین طوریه زود اثر قرص می‌ره وای قرص های خواب مغز آدم کوچک می‌کنه

چند ساعت میخوابه وقتی میخوره چند وقته میخوره از اول ۱میخورددوزش رو زیاد نکرده

چند ساعت میخوابه وقتی میخوره چند وقته میخوره از اول ۱میخورددوزش رو زیاد نکرده

چند سال میخوره اول نیم میخورد الان یک میخوره زیاد نمی‌خوابه مامانم 11 که قرص بخوره یک بیدار مییشه باز قرص میخوره تو طول شب سه تا قرص میخوره 😐

چند سال میخوره اول نیم میخورد الان یک میخوره زیاد نمی‌خوابه مامانم 11 که قرص بخوره یک بیدار مییشه با ...

یعنی سه تا ۱میخوره ؟افسردگی نداره به کارهای خونه رسیدگی میکنه من اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم از زندگی خسته شدم دکتر آلپرازولام رو نوشته براش دقیقا چند ساله میخوره گلم ممنون که جواب میدی 

چند سال میخوره اول نیم میخورد الان یک میخوره زیاد نمی‌خوابه مامانم 11 که قرص بخوره یک بیدار مییشه با ...

عزیزم‌لطفا جواب بده تابه حال قرص دیگه ای هم امتحان کرده توخودت خوابت خوبه چند ساعت شبانه روز میخوابی واقعا بیخوابی وحشتناکه مادرت رو درک کن 

یعنی سه تا ۱میخوره ؟افسردگی نداره به کارهای خونه رسیدگی میکنه من اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم از زند ...

مامانم پارکینسون داره نمیتونه زیاد راه بره همه کارهاشون من انجام میدم آره افسردگیم داره دکتر خودش که اصلا این قرص نمی‌نویسه پزشک خانواده می‌نویسه فکر کنم 10ساله

اسی توصیه ی اکیدم اینه که ورزش رو شروع کنی.

دو تا ورزش متفاوت انجام بده.یه روز یه باشگاه برو ، فردا یه باشگاه دیگه.توی خونه نمی تونی استمرار داشته باشی.اون جا روحیه می گیری.ورزش باعث میشه ترشّح هورمون ها به تعادل برسه.اگه ناراحتی و افسردگی داری حالت خوب میشه.اگه استرست زیاده کاهش پیدا می کنه.تازه بدنتم روفرم میاد و اعتماد به نفست بیشتر میشه.فقط حتماً در کنار ورزش ، مصرف پروتئین و سبزیجاتت رو بالا ببر تا خسته نشی.