2777
2789
عنوان

همه چی باید برام سخت پیش بره

135 بازدید | 27 پست

صبح بخیر دوستان 

پسر من متولد مرداد ماهه نودوهشته و امسال پیش دبستانی ثبت نامش کردم و الان تو کلاسیم :( بدونه من نمی‌مونه :(( دارم دق میکنم گریم گرفته تقریبا بیستا نوآموزن همه مامانشون رفته و من موندم تا از دیدش خارج میشم جیغو داد می‌کشه از همه بدتر اینکه مربیشون خوب نیست همش میگه برو باید بری تو باشی بقیه بچها بچشونو می‌خوان چیکار کنم من 😭😭😭

تجربه گُرگت میکنه :)

مربی حق داره عزیزم راس میگی بقیه بچه ها هم میگن پس ملهم گریه کنیم مامانمون میاد

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خیلیا اینجورن

من کلاس اول بودم مامانم میومد میشست کنارم رو نیمکت ،میرفت گریه میکردم

۱_۲ هفته طول کشید تا اعتماد کنم

توبارداری استرس و دعوا زیاد داشتی؟؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربی حق داره عزیزم راس میگی بقیه بچه ها هم میگن پس ملهم گریه کنیم مامانمون میاد

خب چیکار کنم تا میرم انقد جیغو داد می‌کشه ک میگم الان از دست میره

خیلیا اینجورنمن کلاس اول بودم مامانم میومد میشست کنارم رو نیمکت ،میرفت گریه میکردم۱_۲ هفته طول کشید ...

آخه مربیش میگه باید بری خیلی بداخلاقه اره خیلی استرسو دعوا داشتم ولی خودم روز اوله مدرسمو تک و تنها رفتم همه جا تک و تنها میرفتم نمی‌دونم این چرا اینطوری شده 

چقد شلوغش میکنی خب بچس دیگدوست منم نصف سال برا پسر کلاس اولیش میرفت تو حیاط مدرسه میموند

این نمیزاره از دیدش خارج شم باید تو کلاس باشم میرم خارج از کلاس جیغو داد میکنه

این نمیزاره از دیدش خارج شم باید تو کلاس باشم میرم خارج از کلاس جیغو داد میکنه

عب نداره سختش نکن خودتو بچه رو عصبی نکن باهاش مهربون باش خودش کم کم اوکی میشه سعی کن مادر با حوصله ای باشی

خدایا بی نهایت شکرت❤️
خوب خیلی بچه ها قبلش مهد کودک رفتن عادت دارنخیلی از بچه هایی که بار اوله و تا حالا هیچ جا نرفتن اذیت ...

مربیش درک نداره همش میگه نباید باشی وگرنه برش دار ببر 😭

آخه مربیش میگه باید بری خیلی بداخلاقه اره خیلی استرسو دعوا داشتم ولی خودم روز اوله مدرسمو تک و تنها ...

عزیزم مگه قراره پسرت مثل شما باشه؟؟؟؟؟

این چه توقعیه ک از الان داریو داری مقایسش میکنی

این بخاطر همون استرسا و دعواهاس ک بچه اضطراب جدایی داره

یاد بچگی خودم افتادم😔

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مربیش درک نداره همش میگه نباید باشی وگرنه برش دار ببر 😭

مربی اش ایراد داره 

پسر من یه همکلاسی داشت تا یک ماه مامانش سرکلاس می‌نشست  پیش دبستانی بود

به هرحال باید راه حل پیدا کرد مثلا صندلی بگذار بیرون کلاس دم در بشین یه مدت در باز باسه ببینه شما رو

عب نداره سختش نکن خودتو بچه رو عصبی نکن باهاش مهربون باش خودش کم کم اوکی میشه سعی کن مادر با حوصله ا ...

آخه مشکلم مربیشه اصلا قبول نمیکنه من تو کلاس باشم الآنم نزدیک بود بحثم شه باید با مدیر صحبت کنم ک مدارا کنه با من یدونه بچه من اینطوریه

عزیزم مگه قراره پسرت مثل شما باشه؟؟؟؟؟این چه توقعیه ک از الان داریو داری مقایسش میکنیاین بخاطر همون ...

من دارم گریه میکنم الان:(