الان من چندروز دیگه ۳۸ هفته ام تموم میشه، امروز یکم به رنگ ترشحاتم شک کردم هم شبیه زرده هم سبز کمرنگ، میترسم بچه مکونیوم دفع کرده باشه، حرکاتشم چون چندروزه به نسبت قبل کمتر شده نمیتونم تشخیص بدم از اونه یا نه...
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره میدونم اما میگن اگه مادر بترسه یا جنین تحت فشار باشه این اتفاق میفته بچه منم چندوقته اومده پایین علائم زایمانم دارم سه شنبه وقت سزارین دادن بهم
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
اره عزیزم برو بیمارستان.من ی مقدار رنگ سبز ازم خارج شد گفت مدفوع کرده سریع سزارین شدم.تازه خودم فهمی ...
عزیزم ببخش رنگ سبزی که میگی توش زائده هم داشت یا روان بود؟
هفته های اخر تکونا کمتر حس نیشن چون تنگ تر هست جای بچه درمورد ترشحات هم چک کن عفونت نداشته باشی
آره میدونم گلم، ولی نه عفونت ندارم مطمئنم