2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین لطفا

208 بازدید | 13 پست

سلام

خوبین دوستای خوبم؟

اگه امام زمان عج و یا نائب ایشان، تشریف بیارن و بهتون یه دستور بدن، انجام میدین؟؟

حتی شرایطش رو هم نداشته باشین....اونها هم کاملا در جریان هستن که چه شرایطی دارین و با این وجود، میفرماین که فلان کار رو انجام بدین

بازم انجام میدین؟؟

حتی اگه اطرافیانتون هم کاملا شرایط شما رو درک کنن و بهتون بگن شما نمیتونین و تو این شرایط، واقعا از پس شما برنمیاد این کار رو کنین و.....

خودتونم که نگاه کنین، یه عالمه فکر میاد سمتتون که واقعا من برام امکانش نیست

اما چرا از من خواستن و.....

آیا بازم حاضرین انجام بدین؟

(فقط لایک نکنین، جواب بدین ک بعد بتونم ریپلایتون کنم و یا تاپیک بعدی،صداتون کنم)

ینی چی عزیزم؟! 

چطور ازت خواستن؟! 

حتی خوده خدا هم چیزیکه در توانت نباشه رو ازت نمیخواد اگه ازت خواستن ینی در توانت هست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا منظورم نوع کار نیست گلمکلا یه دستوری بدنالان اصل حرفم، دستور از طرف امام زمان و نائب شون هست

امام زمان ۴ تا نائب داشت که همه فوت شدن. حدیث داریم هر کی بگه امام زمان نائب دیگه ای داره دروغو هست. والسلام.

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
امام زمان ۴ تا نائب داشت که همه فوت شدن. حدیث داریم هر کی بگه امام زمان نائب دیگه ای داره دروغو هست. ...

حدیث رو ظاهرا اشتباه شنیدی عزیزم

حدیث اینه: کذب الوقاتون

وگرنه زمین بدون امام زمان نمیمونه و مردم زمین بدون نائب امام زمان نمیمونن عزیز

االان من سرایط دارم میتونم بازم بچه داربشم ولی به خاطرراحت طلبی هزارتابهونه میارم بقیه هم میگن ولش کن میخوای چکار

درصورتی که همه میدونن اینده کشور درخطره  بدون چون وچرابابدبگی چشم ولی پای ارادتمان لنگ است

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حدیث رو ظاهرا اشتباه شنیدی عزیزمحدیث اینه: کذب الوقاتونوگرنه زمین بدون امام زمان نمیمونه و مردم زمین ...

فقط خود امام زمان هیچ نائب دیگه ای قرار نیست بیاد بخصوص اون احمدالحسن کذاب که یه اسمم برا خودش گذاشته فقط و فقط خود اقا امام زمان بیان نوکریشون رو میکتیم بقیه کذابن و تمام 

باید گوش بدیم دیگه

برای همین میگن ادم منتظر از الان باید اینقدر اطلاعاتش رو ببره بالا و ری خودش کار کنه

وقتی ظهور اتفاق افتاد دیگه شک نکنه همون لحظه عمل کنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
حدیث رو ظاهرا اشتباه شنیدی عزیزمحدیث اینه: کذب الوقاتونوگرنه زمین بدون امام زمان نمیمونه و مردم زمین ...

خیلی خوب هم خوندم.

امام رضا فرمودند:

هرکس بعد از فوت ۴ نائب بگوید که من نائب امام زمان هستم دروغگو است‌.

امام رضا فرمودند:هرکس بعد از فوت ۴ نائب بگوید که من نائب امام زمان هستم دروغگو است‌.

کسی نگفته من نائب امام زمان هستم

خواستم لینک بذارم نمیاد

همین حدیث رو ک نوشتین سرچ کنین و بعدش جواب تون رو میگه تو سایت راسخون

همچنین آیه قران

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ۖ فَإِنْ تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَالرَّسُولِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۚ ذَٰلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا

درضمن یه چیز دیگه عزیزم.... امام زمان که الان غائب هست، ما سوالی داشته باشیم.مشکلی پیش بیاد و... باید چطور برطزفش کنیم؟ یا اتفاقاتی تو جامعه میفته و نیاز به راهنما داریم. کسی که جمعی ازمون کاری بخواد که فلان مشکل حل بشه..امام زمان هم نیستن ک ازش بپرسیم چیکارا کنیم.... یعنی خدا ما رو همینجور بدون راهنما میذاره؟؟؟ بنظرتون چنین مواقعی باید چیکار کنیم؟