2777
2789
عنوان

شغل ثابت 🩷

227 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

همسرم من تا سه چهار روز پیش شغل ثابتی نداشت درآمدش هم متوسط بود

الان ی چند روزیه ی شغل ثابت و اداری براش پیدا شده ولی ساعت کاریش خیلی طولانیه مثلا ۱۶ ... ۱۷ ساعت باید اونجا  باشه

حالا شما ب من بگید چی بهش بگم ک روحیش ضعیف نشه و زود از کارش خسته نشه؟

بهش چند بارگفتم شغل ثابت خوبه و جای پیشرفت داری. میخوام چند تا کلمه انرژی مثبت دیگه ام بدونم

خداروشکر شغل ثابت داری درآمد داری شوهر من باجنم تر ازاین حرف هاست که با این ساعت کاری کنار میاد میدونم اصلا خستگی نداری تو باتمام وجودت گذاشتی واسه زندگی مون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو (امیرم) مرسی که برا زندگیمون میجنگی و زحمت میکشی 

عاشقتم عشقم بعد ی بغل جانانه و ی بوس هم بده برا محکم کاری 

بعدم با خوشحالی بدرقه اش کن ی روزم که خونه بود غذای مورد علاقشو بزار جلوش و بگو که تمام این فوت و فن های آشپزی رو تنها به عشق خودت یادگرفتم عزیزم بعد اینجوری قشنگ خستگیش از تنش در میره 

بگو (امیرم) مرسی که برا زندگیمون میجنگی و زحمت میکشی عاشقتم عشقم بعد ی بغل جانانه و ی بوس هم بده برا ...

اره واقعا 

خیلی تلاش میکنم روحیه بدم خیلی

ساعت کاریش خیلی زیاده هنوز نمیدونیم حقوقش ماهی چنده. بهش گفتم یک ماه امتحانی برو اگه دیدی حقوقش نسبت ب کارش کمه دیگه نرو

بازم اصلا خوب نیست سلامتی نباشه پول ارزش نداره

کاره دیگه چ اشکالی داره؟

ب نظره من از اسنپ بهتره

اسنپ درآمد خوبی داشت هم موتور هم ماشین

ولی جای خواب و ناهار نداشت

اینجا هم میتونه دراز بکشه استراحت کنه هم میتونه ناهار بخوره

راستش خودمم میدونم کارش سنگینه ولی حداقل دولتیه😔