2777
2789

وای دیوانه شدم اینقد سردرگم و دودلم تورخدا کمکم کنین ایندمه

من عاشق درس و رشته ریاضی بودم و هستم و بیشتر از اون عاشق رشتع ی هوافضا 

اما اومدم تجربی الانم فارغ تحصیلم و اولین سال پشت کنکورمه و تو تجربی هم درسخون بودم همه انتظار داشتن قبول شم خودمم کل ایندمو توی تجربی میدیدم ولی هر روز و هر ثانیه هم حسرت هوافضا رو میخوردم 

و صرفا بخاطر تعریف و تحسین و افتخار خانواده و اطرافیان اومدم تجربی و امسال بخونم میدونم قبول میشم اما خیلی حسرت رشته ریاضی رو میخورم هروقت یکیو میبینم رفته ریاضی یا هوا فضا گریم میگیره انگار برام رویایی دست نیافتنی شده 

خانوادم گفتن اگه دوست داری تغییر بده و برو ریاضی ولی نمیدونم‌چیکار کنم این سه سال خوندم واسه تجربی تلاش کردم الان یهو برم ریاضی خیلی ریسکیه با اینکه دلمممم میخادش 

انگار که علاقم ریاضیه ولی انتخابم تجربی

چیکار کنم مشاور عالی سراغ ندارید یا خودتون نمیشه کمکم کنین

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم رشتع ریاضی هیچی توش نیس  شغلی براش وجودنداره 

باز دربارش تحقیق کن   

علاقه ت مهمه  کشش مغزیت  اون حس قشنگی که ازش میگیری موقع یادگیری

اینا معمن  بخاطر نگاه اطرافیان نرو تورشته ای که دوسش نداری

شنیدم رشتع ریاضی هیچی توش نیس شغلی براش وجودنداره باز دربارش تحقیق کن علاقه ت مهمه کشش مغزیت او ...

خب عزیزم رشته هوافضا بشدت محبوبه و با رتبه خوب تو دانشگاه خوب خیلی موفقیت ایجاد میکنه و اکثر کشور هاهم بورسیه میکنن 

تهشم ورود به سازمان های فضاییه 

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست .