2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج جلسست هیچی باهاشون در مورد مشکلاتتون حرف میزنن یا حل میشه یا نامه میدن ببرید ثبت کنید برای طلاق ...

بله اجباریه گفتم سازش نمیخام گفتن اجباریه بیایید بگید بعد با مرد وزن یکجا حرف میزنه یا جدا جدا ؟

بله اجباریه گفتم سازش نمیخام گفتن اجباریه بیایید بگید بعد با مرد وزن یکجا حرف میزنه یا جدا جدا ؟

دو جلسه جدا حرف میزنه سه جلسه با هم من چون شوهرم نمیومد اخر همه را خودم رفتم البته باز شوهر من نیومد توافقی جدا بشیم و زد زیر همه چیز کلا مریضه ثبات روحی نداره 

اگر نرید بهتون نامه نمیدند برای طلاق باید برید تا نامه عدم سازش بدند 

چکار کردی الان جدا شدی یا باهمید؟

نه مریضه ثبات روحی و اخلاقی نداره دو سه تا اختلال شخصیتی داره که همون مشاور دادگاه تشخیص داد الانم نمیاد برا طلاق میگه توافقی نمیام خودت برو درخواست بده طلاق یک طرفه هم مکافاته 

دو جلسه جدا حرف میزنه سه جلسه با هم من چون شوهرم نمیومد اخر همه را خودم رفتم البته باز شوهر من نیومد ...

من به شوهرم گفتم نمیخاد بریم بیا بریم شورای حل اختلاف بگیم ما نمیخاهیم زندگی کنیم مشاوره چیه گفت جلسات رو هماهنگ کردم باید بیایی اصلا حرفهایی که بهم زده وکارهایی که کرده از یادم نمیره حتی بگه دیگه هیچوقت تکرار نمیشه من ناموسشم نباید اون حرفها رو میزد دیگه برام تموم شده یکبار دوبارم نگفته چندین بار حتی زنگ زد به ننش جلوی من به مامانش بهم فحش میداد میگفت این ج ن ده بلند گفتم اسم مادر خواهرت رو رو من نزار 

من به شوهرم گفتم نمیخاد بریم بیا بریم شورای حل اختلاف بگیم ما نمیخاهیم زندگی کنیم مشاوره چیه گفت جلس ...

عزیزم مشاوره ها اجباریه اگر نرید که بهتون نامه عدم سازش نمیدن شوهر من سابقه خیانت چندین بار داره ،کتک زده چند تا نامه پزشک قانونی دارم فحاشه مریضه یعنی کلکسیونیه برای خودش 

نه مریضه ثبات روحی و اخلاقی نداره دو سه تا اختلال شخصیتی داره که همون مشاور دادگاه تشخیص داد الانم ن ...

خب اون مشاور نامه میده برای مشکل روحی شوهرت ؟ شاید بتونی یکطرفه جدا بشی با نامه مشاور امتحان کن شوهر منم روانیه داد میزنه بلند حرف میزنه تو خونه خیابون همش دعوا داره چندبار کتکم زده فحشهای ناموسی بهم میگه خودشو میزنه اصلا روانیه از چشمم افتاده دوستش بهش گفته بدبخت طلاق بگیره هم جوونه هم خوشگل حالا چهل سالمه میره شوهر میکنه  تو بعدش میخای چکار کنی ؟ همه دوستاش میدونن مقصر اینه 

بعدم اول باید تو سامانه مسیر درخواست طلاق بدید همینجور هر مشاوری که نمیتونید برید فقط مشاوری که دادگ ...

رفتید دفاتر الکترونیک گفتم تو متن تاپیک که مشاوره خودشون تعیین کردن کجا بریم نخوندی !!!

خب اون مشاور نامه میده برای مشکل روحی شوهرت ؟ شاید بتونی یکطرفه جدا بشی با نامه مشاور امتحان کن شوهر ...

عزیزم برای طلاق توافقی نمینویسند فقط میگند عدم سازش و ... چون نامه را دو طرف باید امضا کنند شوهرم امضا نکرد حتی گفت خیانتش هم پاک کنه تا امضا کنه طلاق توافقی اسمش روشه همه چیز باید با توافق باشه حتی مهریه که شما میخواین اگر مشاور بخواد بیماریش را بنویسه باید درخواست طلاق یک طرفه بدم