2777
2789

من الان ماه ۷ بارداری هستم 

برادر کوچیکم ۲ ساله با یه دختر که یه شهر خیلیی دور از ما هست آشنا شده و ۶ ماه که مارو در جریان گذاشته حالا بعد ۶ ماه اصرار داره که بریم برای خواستگاری 

و پدرمادرم گوش به فرمان اونن با اینکه به شدت مخالف این ازدواج هستن 

و من خیلی ناراحتم که اصلا شرایط منو در نظر نمیگیرن که دو سه ماه صبر کنن بعد این مراسمارو پیش ببرن اول از برادرم ناراحتم بعد پدر مادرم که شرایط منو درک نمیکنن یعنی به من اهمیت نمیدن که منم باشم یا حداقل از این وضعیت دراومده باشم 

به نظرتون توقعم بیجاعه؟ خیلی خواسته ی غیر منطقیه که دوماه فقط صبر کنن؟

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

اره خب شاید خانواده دختر نتونن این میزان صبر کنن 

شما نرو جلسه اول رو 

بعدی هارو برو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم ۸ماهه بودم خواهرم ازدواج کرد برا عروسیش به سختی راه میرفتم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم حق داری، باید احترام میذاشتن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خیلی بی جا هست توقعت خودتو کنترل کن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

شما چون بارداری نمیری ؟

فعلا عقد کنن تا عروسی طول میکشه دیگه 

خواهر شوهرم عقد من ماه آخر بارداری بود 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

نه غیرمنطقی نیست بالاخره خواهرشی

ولی ببین خواستگاری و این داستانا خیلی فرایند طولانی ای هست، حالا اینا از الان شروع کنن همون دو سه ماه رو طول میکشه، بالاخره اوناهم جوونن دو ساله منتظرن نمیشه توقع داشت اوناهم دقیقااا با تو هماهنگ کنن

آره توقعتون بیجاس سنگ اندازی نکنین. من هم بخاطر اینکه خواهر بیشعورم یه شهر دیگه بود و استرس کارهاشو داشت مراسم نداشت نامزد کنم، نامزدیم بهم خورد خیلی این وسط داستان ها پیش اومد، کار خیر رو باید با تعجیل انجام داد آدم حسود و فتنه زیاده

بله خیلی خواستتون بیجا و بی منطقه دو ماه برای شما صبر کنه دو هفته یکی دیگه سرما میخوره یه هفته عروس جوش زده صورتش و ... الان فقط دیداره حالا انشالله خواستگاری رسمی شد میری نشد برای عقد میری اینهمه آدم خواستگاری داداششون نبودن چیزی نشده نگران نباش

اره خب شاید خانواده دختر نتونن این میزان صبر کنن شما نرو جلسه اول رو بعدی هارو برو

جلسه اول دوم ندارن چون راهشون خیلی دوره یه بار میخوان برن چندین روز بمونن اگه به توافق رسیدن عقد کنن تموم شه

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

جلسه اول دوم ندارن چون راهشون خیلی دوره یه بار میخوان برن چندین روز بمونن اگه به توافق رسیدن عقد کنن ...

اوکیه 

میدونم مهمه اما اینجوری تو راهشون دازید مشکل درست میکنید 

بذارید برن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...