فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 عنوان مادرایی که بچه هاتون قنددارن توروخدابیاین 2804 بازدید | 181 پست پسرم۴سالشه چندوقت پیش آزمایش گفت قندش بالاست.الان ده روزه بشدت لاغرشده وضعف داره کلادرازکشیده..خیلی پرانرژی بود.همش میگه غذایامربابده.اب خیلی میخوره وشباتقریباهرنیم ساعت جاشوخیس میکنه چیکارکنم توروخداراهنماییم کنید 1403/07/07 | 01:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somepeople عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 28 متأسفانه بچه تون قندش بالاست لطفا همین فردا ببریدش پیش یه دکتر غدد ومتابولیسم کودکان که حالش بدتر نشه
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنیددارم دق میکنم میبینمش انقدبیجون وبیحال افتاده یه گوشه چرایهواینجوریشدآخه قبلش خیلی پرانرژی وشیطون بود
somepeople عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 28 کانال دیابت گابریک رو هم توی تلگرام سرچ کنید بهتون کمک میکنه اسمشم توی گوگل سرچ کنید
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 متأسفانه بچه تون قندش بالاست لطفا همین فردا ببریدش پیش یه دکتر غدد ومتابولیسم کودکان که حالش بدت ... واقعا؟قندناشتا۱۴۴بود دکترگفت ممکنه اشتباه باشه چون توادرارش قندنبوده ولی یهواینجوری شدچه خطراتی داره توروخدابگین اگه میدونید
somepeople عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 28 خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنیددارم دق میکنم میبینمش انقدبیجون وبیحال افتاده یه گوشه چرایهو ... من از ۹ سالگی قند گرفتم منم همینطوری بودم منتها من و خانوادهام نمی دونستیم چیه کارم به بیمارستان کشیدولی الان خوبم رعایت میکنم
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 کانال دیابت گابریک رو هم توی تلگرام سرچ کنید بهتون کمک میکنه اسمشم توی گوگل سرچ کنید تلگرام ندارم متاسفانه
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 کانال دیابت گابریک رو هم توی تلگرام سرچ کنید بهتون کمک میکنه اسمشم توی گوگل سرچ کنید تلگرام ندارم متاسفانه
پسرورووجک عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 675 خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنیددارم دق میکنم میبینمش انقدبیجون وبیحال افتاده یه گوشه چرایهو ... ان شااله خدا کمکت کنه عزیزم،درکت میکنم ، من اطلاعی ندارم راجبه این موضوع، ولی اگه تهرانی یه دکتر غدد کودکان خوب بهت معرفی کنم
somepeople عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 28 واقعا؟قندناشتا۱۴۴بود دکترگفت ممکنه اشتباه باشه چون توادرارش قندنبوده ولی یهواینجوری شدچه خطراتی داره ... باید بره دکتر اگه طولانی بشه این علائم و رفع نشه بله خطرناکه
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 من از ۹ سالگی قند گرفتم منم همینطوری بودم منتها من و خانوادهام نمی دونستیم چیه کارم به بیمارستان ک ... آخه قبلش اصلامشکلی نداشت آزمایش واسه مشکل دیگه بودکه گفتم چکاپ بنویسه چرابعدآزمایش یهواینجورشد؟شماقندت چنده؟انسولین استفاده میکنید؟
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 ان شااله خدا کمکت کنه عزیزم،درکت میکنم ، من اطلاعی ندارم راجبه این موضوع، ولی اگه تهرانی یه دکتر غدد ... نه متاسفانه مشهدم دارم دق میکنم آب نیشه جلوم شوهرمم دکترنمیبره
somepeople عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 28 واقعا؟قندناشتا۱۴۴بود دکترگفت ممکنه اشتباه باشه چون توادرارش قندنبوده ولی یهواینجوری شدچه خطراتی داره ... کاشکی دکتره دیگه ببرید فردا صبح هم برید درمانگاه که قندش چک بشه انشالله دیابت نگرفته باشه
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 باید بره دکتر اگه طولانی بشه این علائم و رفع نشه بله خطرناکه شماقندت چندبود توروخدا هرچی میدونیدبگین
فرشتهمهربونتونتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1463 کاشکی دکتره دیگه ببرید فردا صبح هم برید درمانگاه که قندش چک بشه انشالله دیابت نگرفته باشه توروخدا دعاکنید من اصلادلشوندارم قندش بایدچندباشه