2777
2789

پسرم۴سالشه چندوقت پیش آزمایش گفت قندش بالاست.الان ده روزه بشدت لاغرشده وضعف داره کلادرازکشیده..خیلی پرانرژی بود.همش میگه غذایامربابده.اب خیلی میخوره وشباتقریباهرنیم ساعت جاشوخیس میکنه چیکارکنم توروخداراهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متأسفانه بچه تون قندش بالاست لطفا همین فردا ببریدش پیش یه دکتر غدد‌ ومتابولیسم‌ کودکان که حالش‌ بدت ...

واقعا؟قندناشتا۱۴۴بود دکترگفت ممکنه اشتباه باشه چون توادرارش قندنبوده ولی یهواینجوری شدچه خطراتی داره توروخدابگین اگه میدونید

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنیددارم دق میکنم میبینمش انقدبیجون وبیحال افتاده یه گوشه چرایهو ...

من از ۹ سالگی قند گرفتم منم همینطوری بودم منتها من‌ و خانواده‌ام نمی دونستیم چیه کارم به بیمارستان کشید

ولی‌ الان خوبم رعایت میکنم

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنیددارم دق میکنم میبینمش انقدبیجون وبیحال افتاده یه گوشه چرایهو ...

ان شااله خدا کمکت کنه عزیزم،درکت میکنم ، من اطلاعی ندارم راجبه این موضوع، ولی اگه تهرانی یه دکتر غدد کودکان خوب بهت معرفی کنم

من از ۹ سالگی قند گرفتم منم همینطوری بودم منتها من‌ و خانواده‌ام نمی دونستیم چیه کارم به بیمارستان ک ...

آخه قبلش اصلامشکلی نداشت آزمایش واسه مشکل دیگه بودکه گفتم چکاپ بنویسه چرابعدآزمایش یهواینجورشد؟شماقندت چنده؟انسولین استفاده میکنید؟

واقعا؟قندناشتا۱۴۴بود دکترگفت ممکنه اشتباه باشه چون توادرارش قندنبوده ولی یهواینجوری شدچه خطراتی داره ...

کاشکی دکتره دیگه ببرید فردا صبح هم برید درمانگاه که قندش چک بشه انشالله دیابت نگرفته باشه