دوستان سلام یه موضوعی که هست میشه طبق آمار نزدیک ۴۵ میلیون ایرانی درگیر زگیل و تبخال هستن آمار دقیقه و یکیش من بودم و خداروشکر درمان ریشهای شدم من از لحاظ مالی اوکی هستم و برای بیماریم حاظر بودم خرج کنم و فقط خوب شم تموم راه هارو رفتم لیزر فریز کرایو گارداسیل پاپ اسمیر دادم آزمایش پشت آزمایش ولی هیچ فایدهای نداشت من تایپ ۱۶ و ۱۸ داشتم دو تایپ پر خطر که رسیدم به cin2 ، حالا اونایی که نمیدونن cin2 چیه؟ زگیل درمان نشه توی زنا باعث سرطان دهانه رحم میشه و تست کلوسکوپی باید داد تا ببینی درگیرش هستی یا نه cin1 بی خطره cin2 خطر نزدیکه cin3 درگیرش شدی و من دیگه رسیده بودم به یه مرحله که واقعا ترس وجودم گرفت دیدم هیچ درمانی نداره این همه هزینه کردم،تا یه نفر یکی از دوستام بهم معرفی کرد و گفت کارش درسته و منی که این همه راه رفتم و نتیجه نگرفتم از ترس جونم گفتم این راه هم میرم و زنگ زدم بهش و گفت درمانت میکنم اونم صددرصد تضمینی منم گفتم اگه درمانم کردی جبران میکنم برات،و خداروشکر الان با جواب آزمایش منفی دارم تایپینگ میزنم برای شمایی که درگیرشی،من همه راهو رفتم مشکل مالی نداشتم بازم کم آوردم اگه راه اشتباه من بری تهش خوشایند نیست پس به نظر من بدون هزینه الکی و اضافه به خانمی که درمانم کرد معرفی میکنم که ریشهای درمانتون میکنه،من برای جبران یه گردنبند طلا گرفتم براشون چون جونم نجات داد و باور و ایمان دارم بهش پیجش میزارم فقط شک نکن و فقط انجامش بده clinic.hpv.karami
واقعا 45 میلیون؟ اینکه نصف جمعیت شد خیلی اغراق کردی، فوقش 25 درصد دارن طبق امار من خوندم
بله درصدش نمیدونم ولی میگن ۴۰ میلیون درگیر هستن ،این ویروس زیر سه ثانیه انتقال پیدا میکنه اونم به طور صددرصد یعنی شما دستت سه ثانیه به یه زگیل بخوره صددرصد میگیری بعد امکان داره تا چند سال متوجه نشی ناقل شدی اینش بده من ۵ سال بعد فهمیدم حالا داستانش طولانیه،ولی چیزی که من امروز شنیدم این آمار بود حالا امکان داره اشتباه باشه