2777
2789

دوستان جدیدا خیلی آدم استرسی شدم یعنی یه سالی میشه. بعدش چشم چپم خیلی خیلی تار شده و چند دکتر چشم پزشک رفتم و گفتن چیزی نیست فقط یکیشون گفت عصب چشمت ملتهب شده و بهم قطره داد ولی چشمم ضعیف نشده بود و من قطره هم مصرف کردم و تاثیر نداشت ولی رفتم دکتر مغز و اعصاب چون گفتم شاید چشمم از جهت اعصاب مشکل داره و من البته خیلی بیماری انگاری دارم و همش حس میکنم یه مشکلی دارم و حس کردم ممکنه ام اس داشته باشم و دکتر برام نوار مغز داد و ازم گرفت و گفت مشکل نداری ولی خب من چی کنم آخه؟ چرا چشم چپم انقد تاره. اولش دکتر چشم گفت خشکه کلی قطره اشک مصنوعی ریختم الان یک ساله ریختم ولی خوب نشده. بعدش این دکتر مغز و اعصاب هم که نوار مغزی گرفت و گفت مشکلی نیست. اصلا مگه میشه از رو نوار مغز فهمید که فرد ام اس داره یا نه؟ الان دو ساعت هم هست پام مور مور شده و گرفته. خیلی میترسم. دکتر خوبی هم رفتم ولی آخه مگه از رو نوار مغز ام اس رو میشه تشخیص داد؟ میشه راهنماییم کنید خیلی نگرانم 

دیوونه همه دکترها بهت میگن چیزیت نیست

الکی داری استرس میکشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شما به مرض خود بیمار بینی دچار گشته ای، این مرض باعث می شود که تمامی پول‌های خود را صرف دکتر رفتن نموده و در آخر وقتی که دیگر پولی برایتان باقی نمانده، از گرسنگی خواهید مرد  

دیوونه همه دکترها بهت میگن چیزیت نیستالکی داری استرس میکشی

آخه بخدا چشم چپم اصلا نمیبینه یعنی خیلی تار میبینم همه جا تاره هزار تا قطره و همه چی ریختم ولی خوب نشدم الانم ک ام اس زیاد شده همش میگم نکنه..😞😞

خب دکتر مغز و اعصاب هم رفتم ولی خب گفت ام اس نیست ولی آخه از رو نوار مغز که نمیشه تشخیص ام اس داد خی ...

معز و اعصاب چ ربطی به روانپزشک داده

شما بیماری جسمی نداری

بیماری شما ذهنیه و باید پیش روانپزشک یا زوانشناس بری.

آخه بخدا چشم چپم اصلا نمیبینه یعنی خیلی تار میبینم همه جا تاره هزار تا قطره و همه چی ریختم ولی خوب ن ...

اولا که ام اس نیست

علایم ام اس این نیست

یکم از فکرش بیا بیرون یکم استرس رو کم کن

بهت قول میدم بهتر میشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
والا فشار چشم نمیدونم. فقط نگرانم میگم نکنه یهو کور شم 😭آخه روز به روز تار تر میشه

خب فشار چشم  خیلی مهمه، بعد فشار خون وقند و چربی بدن اینها رو چک کنید شاید زیاد سرتون تو گوشی هست  یاآب مروارید

خب فشار چشم خیلی مهمه، بعد فشار خون وقند و چربی بدن اینها رو چک کنید شاید زیاد سرتون تو گوشی هست ی ...

والا من چن دکتر رفتم همه چک کردن مشکل نداشت. منم از این نگرانم که مشکل نداشت. کاش حداقل مشکل داشت که رفع میکردم اما همش نگران ام اس هستم. واقعا دارم روانی میشم میگم نکنه ام اس باشه و نوار مغز دادم ولی گف نیست آخه خب نمیدونم مگه از رو نوار میشه ام اس فهمید