2777
2789
عنوان

عاشق پسر عموم شدم

2606 بازدید | 86 پست

۱۴ سالمه دو سال پیش وقتی پسر عموم رو تو شهرستان دیدم دلم لرزید با فکر کردن به اون روزم رو میگذرونیم ولی اون چشماش و نگاهش خیلی سرد بوده و هست ولی وقتایی که لازم باشه کمکم میکنه باهام شوخی میکنه ولی سر صحبت رو وا نمیکنه

باز امسال وقتی دیدمش بیشتر از قبل عاشقش شدم و نمیدونم واقعا چرا نه خانوادش پولدارن نه تیپ خاصی داره نه قیافه خاصی از اخلاقش هم چیزی نمیدونم چون رفت و آمد هامون خیلی کمه و فقط میدونم هر جفتمون مذهبی هستیم نمیدونم حسش نسبت به من چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن تا بزرگ تر بشی.

اون موقعست که باید راجبش فکر کنی بنظرم الان فایده نداره . بزار حداقل دو سال بگذره و تا اون موقع روی خودت کار کن و خودتو بهتر کن

پیرینسس🎀🤍

درساتو خوندی عموجون؟😐 تو این سن و سال معمولا همگی عاشق فامیل می‌شدیم بعد ک بزرگتر میشی همون فامیل رو بلاک‌میکنی ک نتونه اینستاتو پیدا کنه اینم اسمش عشق نیست تاثیر هورمون کودکیه عزیزم برو بخواب فردا باید بری مدرسه

😂😑

بچه ها نخندین واقعا

عشق توی این سن طبیعی ترین چیزه و واسه ی همه اتفاق میفته. و احتیاج به راهنمایی برای کنترلش داره .

اینکه بگیم تو هنوز بچه ای برو شیرتو بخور اتفاقا بدتر لج میکنن و حالشون بدتر میشه.

پیرینسس🎀🤍