2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه

121 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

کسی هست از دانشگاه دولتی انصراف داده باشه؟اگه انصراف بدی  به خانواده اطلاع میدن؟؟ 

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخای انصراف بدی

رشتمو دوس ندارم 

تا کاردانی خوندم ۷۱ واحد گذروندم ولی دیگه نمیخوام ادامه بدم

ما هیچ، الهی همه تو🌱                                                   سبز میشود باغ امیدم:)🌱
نهولیاون کاغذایی که اول امضا کردی کم کم 30 40 تومن قراره ازت بکشه

حتی اگه مدرکمو نخوام؟

حتی اگه مدرکمو نخوام؟

درواقع فقط پول مدرک نیس پول تمام امکاناتی هس که این مدت میتونستی از دانشگاه استفاده کنی مهمم نیس کردی یا نه

و در واقع مدرکت گرو میمونه اگه اونو بخای باید جریمه ایتارو هم بدی تا مدرکو برگردونن

ولی شما فک کنم کارشناسی ناپیوسته هسی  مدرک کاردانی‌تم بخای فک کنم فقط جریمه همین ترم جدید رو باید پرداخت کنی

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
دولتی بوده، این حرفا نیست حتی آزادش ، اطلاعات غلط نده

آزاد قطعا نیست ولی دولتی هست

میتونی راجبش تحقیق کنی

حتی واسه ازادسازی مدرکم تو دانشگاه دولتی با توجه به رشته میانگین 50 تومن پول میگیرن

درواقع فقط پول مدرک نیس پول تمام امکاناتی هس که این مدت میتونستی از دانشگاه استفاده کنی مهمم نیس کرد ...

البته اسی من نمیدونما فقط حدس زدم برا کارشناسی ناپیوسته اینطور باشه  حالا مدیونت نشم❤

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)