2777
2789
عنوان

منو زن داداشم دعوا کردیم 💔💔

637 بازدید | 36 پست

تاپیک های فیلم برید می فهمید زن داداشم چجوری آدمی هست 

با ما تو یه خونه زندگی می کنند به خواسته خودش ما از اون زودتر بیدار میشیم اون ساعت ۱۱ بیدار میشه 

خلاصه که دست به سیاه سفید نمیزنه‌ حتی صبحانه می خوره میز صبحانه همون جور ول می کنه میرع من باید جمع کنم  حتی اگه من و مامانم ظرف بشوریم ظرف های که می‌بره تو اتاق خودش که دوشون‌ خوراکی چیزی می خوره کثیف میشن میاره میزارع برا ما ک ما بشوریم یا میاره  سر طرف شویی میندازه میرع  با اشغال هاش مثلا پوست تخمه ها را نمیمدازع تو سطل اشغالی میندازه تو ظرف شویی یا پلاستیک کیک. یا هر چیزی و اینم بگم دروغ خیلییی میگه اصلا کار نمی کنه همش جلو داداشم یا پدرم  کاریو‌ که من کردم اسم خودش میزنه میگع من این کارو کردم .....

خلاصه من  هر شب ظرف ها را می شورم خونه ها را جارو می کنم امشب حالم خوب نبود نمی‌توانست م پدرم گفت که ظرف ها را میذارید‌ رو ظرف شویی و میرید یکم نظافت رعایت کنید پاکیزگی نصف ایمان ‌.  فلان من خندیدم گفتم حالا یه امشب من نتونستم‌ بشورم 

زن داداشم از اون طرف با اعصبانیت میگه ک ما هر صبح ظرف ها را می شوریم من گفتم که هر شب من می شورم یا مامان یا منو مامان باهم می شوریم اعصبانی نگام کرد من شب های که خونه مامانم بودم نشستم من گفتم که حتی اگه تو اینجا بودی منو مامان شستیم  رفت داداشم پر‌ کرد داداشم اومده به پدرم میگه به زهرا چی گفتین مگه پدرم همون چیز های که گفته بود گفت  اسم من گرفت گفت فلانی چی گفته منم گفتم اینا را گفتم میگه که اونم باهاشون همیشه کمک می کنه 

بازم اگه نمی کنه چیزی نگوید خوبی می کنید به رخش نکشید  فلان من گفتم من چیزی بدی بهش نگفتم پدرم گفت آره فلانی حق نداره  یعنی من 

اونم بدتر پرو شد......

اعصابم بهم ریخته از این همه بدبختی کاش که شوهرم زود پولی بیاد دستش برم از این خونه کم آوردم دیگه .....

امروز نشسته بودیم بابام همش می خواست بقیه صدا کنه اسم من می گرفت خواهرم گفت فلانی خیلییی دوست داری همش اسم اون صدا می کنی گفت نه بر عکس من اصلا اینو دوست ندارم من قلبمم 💔💔💔💔💔💔 اینجوری شکست

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم یک روز صبح تا شب شما و مادرت هم هیچی نشورید.  هیچی مرتب نکنید. 🫠🤗

بالاخره صدا پدرت و برادرت درمیاد. 

اون موقع خانوم بیان خودی نشون بدن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خدا بهت صبر بده فقط

بنطرت من مقصرم ؟؟؟؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
پدرمادرت دیگه خیلی بهش رو دادن.مث‌مادرشوهرم ب جاریم گف فرش بلند نکن‌پریودی.بعد من ک‌مثانم‌افتاده.میگ ...

هییی دیگه توان تحمل کردن ندارم خسته اممممم

غلط کرده مگه شما کلفتشین باید کار ها رو تقسیم کنین و نوبتی ظرف ها رو بشورین

نه خدایی مگه من مقصرم ؟؟

عزیزم حالا که زن داداشت فتنه هست یه کاری میگم انجام بده 

به داداشت که رفت بیرون خریدی چیزی بگو چنتا بشقاب یکبار مصرف بگیر 

وقتایی که زنش میخواد چیزی ببر داخل اتاق بخورن بگو زن داداش بی زحمت بشقاب یکبار مصرف ببر که بعد بندازی دور من نمیتونم بشورم