2777
2789
عنوان

28سالمه و تا به حال هیچ خواستگاری نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نخواستن چرا کار به دیدن کشید؟من خیلی نگرانم خیلی ببین هیییچ کس منو نخواسته تاحالاهیچ کس نگفته با ...

ببین تماس گرفتن و معرف داشتن، اومدن منو ببینن صحبت کنیم، خوششون نیومد... هیچکدوم

موردی هم نداشتم که خود پسر از من خوشش بیاد قبل از اینکه خانواده بیینن، تو دانشگاه و... اصلا نبوده کسی...گاهی فکر میکنم شاید ایراد بزرگی دارم که متوجهش نیستم 

معمولی هستمعملی نیستمتوی جامعه هم هستمولی ببین مثلا میرم بیرون با دوستام یا دختر خاله هام واسه اونا ...

مدل حرف زدنت خوبه؟

مدل لباس پوشیدنت

مگه میشه یه دونه هم نداشته باشی 

حتما یه مشکلی هست دیگ 

میتونی عکس بزارز؟ 

متاسفانه تو جامعه خوشگلی و نوع لباس پوشیدن خیلی مهمه اگه ایرادی داره رفعش کن عزیزم

شما از کجا میدونی من چطوری لباس میپوشم

همیشه لباسای رنگی و به روز و گرون میپوشم 

ب این چیزا نیست

پسرا دنبال کسی هستن ک خوب لاس بزنن 

وقتیم میبینن من اینجوی نیستم نمیان سمتم

مدل حرف زدنت خوبه؟مدل لباس پوشیدنتمگه میشه یه دونه هم نداشته باشی حتما یه مشکلی هست دیگ میتونی عکس ب ...

ببین خیلی مهربون و بی آزارم

فقط اینکه اهل لاس زدن نیستم و بلدم نیستم راستش

اخه دور و بری هام میگن تو هیچ مشکلی نداری 

هم دوستام هم فامیلامون هم دوستای مامانم

خودشونم تعجب میکنن ک چرا من نباید یدونه خواستگارم داشته باشم

میگن چرا دخت ب این خوبی روی زمین مونده

ببین خیلی مهربون و بی آزارمفقط اینکه اهل لاس زدن نیستم و بلدم نیستم راستشاخه دور و بری هام میگن تو ه ...

حرفای بقیه بهت استرس میده

ممکنه یکی یه خواستگار بیاد براش عالی بشه 

یکی هزار تا خواستگار بیاد آخرشم خوب نشه

ببین خیلی مهربون و بی آزارمفقط اینکه اهل لاس زدن نیستم و بلدم نیستم راستشاخه دور و بری هام میگن تو ه ...

یه خانوم دکتری هست ایرانیه ولی تو استرالیاست 

تلگرام دوره برگزار میکنه برای مجرد ها 

خیلی دیدم که دخترا ازدواج کردن با تمرین هایی که داده