2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم بخث کردیم بهش گفتم

343 بازدید | 24 پست

منم نیاز دارم به محبت به بغل به توجه 

از صبح تا الان اونقدر گریه کردم و سردرد کشیدم 

الانم از ساعت شیش اومده خونه سرشو کرده تو گوشیش یه کلمه هم باهام خرف نزده 

چرا انتظار داشتم بیاد سمتم بغلم کنه ؟ 

به نظرتون آزار دادن یه زن باردار تاوانی هم داره؟

خیلی خستم 

دیگه اصرار نکن اگه حرفتو زدی

بارداری گریه نکن

هم خودت هم بچه گناه دارید

بزن ب در بیخیالی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی بغلم کن؟چی گفت؟خب خودت میرفتی بغلش

خیلی وقته که سمتم نمیاد بغلم نمیکنه 

من خیلی سختم بود ولی هیچی نمیگفتم چون حوصله دعوا نداشتم امروز سر یه مسئله الکی درمورد خانوادش خودش بحثو شروع کرد منم بهش گفتم آرامش رابطمون برات مهم نیست من حتی از دستت شاکی ام به خاطر اینکه بهم محبت نمیکنی ولی نمیگفتم که دعوا نشه ولی تو به خاطر هرچیزی آرامش منو به هم میزنی .

خیلی رفتم دیگه حس خوبی ندارم حس کنه بودن بهم دست میده

من یه هفته پیش همین بحث با شوهرم داشتم بهش گفتم تو که خونه نه بغل می کنی  نه بوس تو لاک خوتی محبت نداری چرا ازدواج کردی همون یه لقمه غذا مامانتم درست میکرد  فعلا ک خوب شده

خودتو دست گریه نده..امروز دو ساعت گریه کنی فردا سه ساعت باید گریه کنی...اگه قرار بود سبک بشی باید تا یه مدت شارژ میشدی و حالت خوب میشد..گریه بدیش اینه من جلو خودمو گرفتم از یه جایی به بعد راضیم...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خیلی وقته که سمتم نمیاد بغلم نمیکنه من خیلی سختم بود ولی هیچی نمیگفتم چون حوصله دعوا نداشتم امروز سر ...

ن باید تو ارامش میگفتی

ی روز ک همه چی خوبه بگو

بگو من باردارم هورمورمونام بهم ریخته

روح و روانم حساسه، لطفا بیشتر بهم توجه و محبت کن

😘Thanks GOD 
دیگه اصرار نکن اگه حرفتو زدیبارداری گریه نکنهم خودت هم بچه گناه داریدبزن ب در بیخیالی

خیلی گناه داریم امروز خیلی بهم سخت گذشته

کاش شعور اینو داشت الان چند ساعته سرش تو گوشیشه به جاش میومد منو آروم میکرد

خیلی گناه داریم امروز خیلی بهم سخت گذشتهکاش شعور اینو داشت الان چند ساعته سرش تو گوشیشه به جاش میومد ...

دست پیش میگیره دیگ

تو ناراحتی اون بیشتر تشویق میشه

بیخیال باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh