2777
2789
عنوان

کدوم سیم کارت بهتره

132 بازدید | 9 پست

سلام به نظرتون سیم‌کارتای کشوری بهترن مثل 991-992-...

یا سیم کارتای استان مثلاً تبریز914-کردستان918-...

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استانی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عه اونا کشوری بودن؟ من چرا نمیدونستم فک کنم استانی بهتر جواب بده نمیدونم حالا

استانی از چه نظر بهتره؟

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.
چرا

تا جایی که میدونم بهترن

مثلا مال استان فارس ۹۱۷ هست خیلی بهتره تا خطای دیگه 

ولی به نظرم اینترنت ایرانسل کلا بهتره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

میشه در موردش یه توضیح بدی

ببین شاتل مثل ایرانسل وهمراه اول فقطاز دکل خودش آنتن نمیگیره چون دکلی نداره واز هر دکلی که قویتره آنتن میگیره مثلا شما یه منطقه هستی ایرانسل آنتنش ضعیفه همراه اول قوی شاتل سریع به دکل همراه اول متصل میشه یا بلعکس 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴