2777
2789
عنوان

بچها بیاید سریع آهن ربا خوردمم

191 بازدید | 27 پست

گواشوارم مگنتیه بعد الان برای شوخی با دوستم گذاشتمش دهنم بعد قورتش دادم حالا یه طرفش آهن ربا بوده بعد الان دلم درد میکنه مامانمو نمیخام نگران کنم. امکان دارم بالا بیارم؟ 🙄

گوشواره هم نسبتا بزرگ بود مثلا اندازه این کش موی زیر 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته یکم کوچیکتر از اینه این خیلی بزرگخ

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

فاتحه..

چیکار کنمم خبب 

فردا برو اماده شو برای جراحی که درش بیارن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هنوز خفه نشدی؟

نترس اگه تا نیم ساعت دیگه طوری نشه دفع میکنی

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

یاخدا آب زیاد بخور شاید فرجی بشه بره پایین

ای خذااا

خودتو بچسبون به یخچال🤣

چیزی نمیشه

میره پایین دفع میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی