2821
2789
عنوان

سینمایی بی بدنن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست
اصلا دلم برای سروش (یا همون آرمان در پرونده واقعی این قتل) نسوخت. کسی که تو اون سن کم دست به قتل می ...

میدونی حرف تو متین 

ولی میدونی کجا دلم سوخت؟اینک پدرش میتونست خیلی راحت پسرشو از اعدام دورکنه ولی با غد بازی پسرشوو برد بالای دار

مادر سروشش هم خیلی دلم سوختت:((((((((

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موضوش چیه؟تو سینماست یانه؟

توضیح بدم ؟اسپویل نمیشهه؟

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

عالیه حتما ببینیدش من صدسال یبار پیش میاد از فیلمای ایرانی خوشم بیاد ولی اینو دوبار دیدمش

قشنگگ بود ولی عجب روحیه ای داشتی دوبار دیدی من دیدم اصلا از هرچی پسر و مرده بیزارتر شدمم

میدونی حرف تو متین ولی میدونی کجا دلم سوخت؟اینک پدرش میتونست خیلی راحت پسرشو از اعدام دورکنه ولی با ...

پدرش که خب اره یه آدم قلدر و کلاش و بی وجدان بود

اما واقعیتش اینه اگه سروش از اعدام نجات پیدا می کرد و عملا هیچ مجازاتی نمی کشید برای من خیلی خیلی تلخ تر میشد داستان

ای کاش پدره هم به جزای کارش می رسید ولی تو اینجور پرونده های قضایی بدون جنازه حکم دادن خیلی سخته 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
میدونی حرف تو متین ولی میدونی کجا دلم سوخت؟اینک پدرش میتونست خیلی راحت پسرشو از اعدام دورکنه ولی با ...

حق ادمایی که فک‌ میکنن با پول میتونن قتلو ماسمالی کنن همینه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

قشنگگ بود ولی عجب روحیه ای داشتی دوبار دیدی من دیدم اصلا از هرچی پسر و مرده بیزارتر شدمم

حقیقتش من بخاطر شکوهی دیدمش😂بدجور کراش بود 

ما فرزندان کوروشیم..🤍
نبین اصلا من یک هفته خواب نداشتم

دقیقا چون روحیه ی خودمو میشناسم نگاه نکردم 

من آدمی هستم تو خیابون سر چهارراه ببینم یه زن گدا با یه نوزاد دوماهه وایساده گدایی ، واسع اون بچه تا چند روز ناراحت میشم و از زندگی میوفتم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ولی من خیلی خوشحال شدم رضایت نداد،تو داستان واقعیشم من اون سالا همش استرس داشتم که مادر غزاله تحت تا ...

ولی خدا رحمت کنه غزاله روو

خدا ب پدر مادرشم صبر بدهه

چقدر درد دارههه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز