2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تاپیک زده زن داداشم پشت سرمون بد میگه منم گفتم کاش یاد بگیرن هر مشکلی دارن تو خونواده حلش کنن و پشت سر بد نگن یه عقده ای اومد گفت زن داداش خودتونم که اینطوره و... 

من تو تاپیکی هام یه تاپیک هس که" حاضرم توالت بشورم ولی دنبال کار اداری نرم"

طرف اون روز دید کم اورد رفت تاپیکامو دید اومد توالت شور خطابم کرد🤣

مثلا خواست توهین کنه 

در حالی  که خیلیم شغل قابل احترامیه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

من نمیدونم چیشد یه بار گفتم عاشق همسرمم فلان.دیدم یکی نوشت اگه عاشقی چرا اون روز دعوا کردین تاپیک زدی😐

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

برای من پیش اونده کنجکاو بشم برم ببینم مثلا یکی مبگه دل گرفتم ناراحتم حسم خوب نیس 

میرم نگاه میکنم ببینم مشکلش چی بوده بلکه بتونم کمکی کنم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

برعکس من موافقم یکی خودش نرمال نیس 

یکی میخاد زندگی درستو به خودش یاد بده 

میاد فاز برمیداره برا بقیه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
یکی تاپیک زده زن داداشم پشت سرمون بد میگه منم گفتم کاش یاد بگیرن هر مشکلی دارن تو خونواده حلش کنن و ...

بخاطر همین میگم ای کاش میشد ادم تاپیکاشو مخفی کنم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بنظرم گاهی خوبه .چون میبینی مثلا طرف تاپیکی زده متاهله بچه داره تاپیک دوروزپیشش مجرده محصله

اینا بحثش جداست و آدم حق داره نظر بده ولی بعضی ها به چیزای مسخره گیر میدن و مشکلات آدم رو به روش میارن