2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید ثواب داره

209 بازدید | 29 پست

من هدف دارم. نمیدونم مشکل از کجاس که نمیتونم درس بخونم انگار میخوان بکشنم در این حد.... دلم میخواد واسه یه روزم شده ۱۰ ساعت پشت کتاب بشینم و درس بخونم تو رو خدا اگر روشی بلدید بگید تو این یه هفته هر کاری کردم نشد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

سلام دوست عزیز 

کلاس زیست شناسی آنلاین و مشاوره تحصیلی و برنامه نویسی داریم 

ک جلسه اول رایگان هست ب دلیل آشنایی با نحوه تدریس استاد 

جلسات بعدی ۹۰ دقیقه کلاس آنلاین ب هزینه ۷۰ تومان هست 

مشاوره و برنامه نویسی هسته‌ای ۵۰ تومان هست 

در صورت تمایل درخواست دوستی بدین تا ایدی براتون ارسال بشه تا توضیحات بیشتر داده بشه بهتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون درس زده شدی

سلام دوست عزیز 

در صورت تمایل درخواست دوستی بدین تا ایدی براتون ارسال بشه تا توضیحات بیشتر داده بشه بهتون 

سلام دوست عزیز کلاس زیست شناسی آنلاین و مشاوره تحصیلی و برنامه نویسی داریم ک جلسه اول رایگان هست ب د ...

عشقم برنامه دارم ولی دلم نمیخواد کتابو باز کنم انگار لج کردم باخودم. انگار کودک درونم قهر کرده 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
من خودمم همینم خیلی بی اراده و بی انگیزه شدم ولی خب یهو که نمیتونی ۱۰ ساعت بخونی از کم شروع کن من خی ...

سلام دوست عزیز 

عشقم برنامه دارم ولی دلم نمیخواد کتابو باز کنم انگار لج کردم باخودم. انگار کودک درونم قهر کرده

خب شما مشاوره تحصیلی نیاز دارین تا امیدوارتون کنه 

در صورت تمایل پروسهرو طی کنین تا کمکتون کنیم 

من خودمم همینم خیلی بی اراده و بی انگیزه شدم ولی خب یهو که نمیتونی ۱۰ ساعت بخونی از کم شروع کن من خی ...

انگار کودک درونم لج کرده... 

وای دقیقا منم همینم انگار از درس فرار میکنم. روش خاصی نداره درس خوندن و استمرار. برا من بنظرم مشکل گوشیه که اول صبح که بلند میشم گوشی دستم بگیرم اصلا روزم به فنا میره

وای دقیقا منم همینم انگار از درس فرار میکنم. روش خاصی نداره درس خوندن و استمرار. برا من بنظرم مشکل گ ...

میای باهم بخونیم

سلام عزیزن

اول اینکه وقتی اینطوری هستی ، حداقل ۱ ساعت به خودت کاملا استراحت بده ، چون اگه خسته باشی ۱۰ ساعتم بخونی خوب متوجه نمیشی یا فورا یادت میره

و دوم اینکه هیچوقت کیفیت رو فدای کمیت نکن ، عجله نداشته باش که امروز باید حتما فلان کتابو تموم کنم ، با تمرکز و آرامش بخون و شده نصف برنامه رو هم انجام بدی ، اما مفهمومی بخون بعدا سرعت رو وارد کار کن

سوم اینکه گوشیت رو کلا خاموش کن موقعی که داری درس میخونی

چهارم ، استرس رو از خودت دور کن چون باعث میشه تمرکز و ساعت مطالعت پایین بیاد

موفق باشی