السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع❤️خدارو شکر در این شب امام رضا بازم منت سر ما گذاشت و طلبید 🌹هوا بشدت هوای زیارته وقتی تو صحن انقلاب روبه روی گنبد طلایی نشستی کتاب بدست دعا میخونی و از سرما بلرزی وهی نسیم خنک میزنه بصورتت،همزمان آب یخ سقاخونه رو نوش جان میکن ،یهو دینگ دینگ ساعت تمام فضارو پر میکنه و هیاهوی مردم ببینی واقعا لذت بخشترین لحظات عمره❤️خداروشکر امیدوارم هیچ وقت این لحظه ها ازمن گرفته نشن🌹دعاگوی همه شما دوستان هستم ❤️ان شالله همتون حاجت روا بشید 🌹خدایا بحق امام رضا نظرتو از تمام دوستان نی نی سایتیم بر ندار همیشه ودر همهحال هواشونو داشته باش❤️
قربونت برم مهربونم ان شاالله که شماهم حاجت روا بشید و مشکلات زندگیتون حل بشه 🤍
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعا کن ماهم بیایم زیارت امام رضا....برای شفای هما دعا کن وبرای یاسمن تنبلی چشمش خوب ونمره چشمش بالا نره....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه همیشه به سلامت بره وبیاد..مشکل درسیش حل بشه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔