2777
2789
عنوان

با دلی پُر اومدم دَم خونَش

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 37 پست
ان شالله که‌قسمت هم‌بشید عزیزم

قربونت برم مهربونم ان شاالله که شماهم حاجت روا بشید و مشکلات زندگیتون حل بشه 🤍

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
تورا قرآن تورا ب امام رضا تورو به اون جای مقدسی ک ایستادی منم دعا کن بهش بگو همون بنده خدایی که زنگ ...

ان شالله ،همین که دعاتو رو گنبد و‌پنجره فولاد میخوندم اشکم اومد یهو یه قاصدک اومد رو چادرم نشست ،،،ان شالله نشونه حاجت روایی تو‌باشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا امام رضا امام حسین حضرت علی همیشه بطلبتت بری زیارتشون💚

امیدوارم عزیزم ،❤️اگه همین امام رضا نبود من خیلی وقت نابود میشدم ،،امام رضا .حرمش مرهم دردمن بودن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

دعا کن ماهم بیایم زیارت امام رضا....برای شفای هما دعا کن وبرای یاسمن تنبلی چشمش خوب ونمره چشمش بالا نره....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه همیشه به سلامت بره وبیاد..مشکل درسیش حل بشه 

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔